Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna skupština

Sanja Nikčević na čelu Društva kazališnih kritičara i teatrologa

Sanja Nikčević
Arhiva VL
03.01.2011.
u 10:38

Pokreće se strukovna nagrada za životno djelo, a organizirat će i tribine vezane uz nove premijere u suradnji s kazalištima

Na jučer održanoj izbornoj skupštini Hrvatskog društva kazališnih kritičara i teatrologa izabrano je novo vodstvo udruge. Članovi Upravnog odbora su:  Sanja Nikčević (predsjednica), Ljubica Anđelković (tajnica), Igor Mrduljaš, Boris B. Hrovat i Igor Ružić, članovi Nadzornog odbora su Tajana Gašparović, Helena Peričić i Lidija Zozoli, a članovi Časnog suda su Antonija Bogner, Dubravka Lampalovi Mira Muhoberac. 
Na skupštini se raspravljalo i o programu udruge od kojeg izdvajamo   pokretanje strukovne nagrade za životno djelo i tribine vezane uz nove premijere u suradnji s kazalištima, a iznesena je inicijativa za pokretanje strukovnog časopisa, oživljavanje teatrologijske biblioteke i pokretanje kritičarske nagrade za kazališno ostvarenje.  Udruga trenutačno broji pedeset i četiri aktivna člana, te dvanaest  članova u miru. 

Na izbornoj skupštini Hrvatskog društva kazališnih kritičara i teatrologa izabrano je novo vodstvo udruge. Članovi Upravnog odbora su Sanja Nikčević (predsjednica), Ljubica Anđelković (tajnica), Igor Mrduljaš, Boris B. Hrovat i Igor Ružić. Članovi Nadzornog odbora su Tajana Gašparović, Helena Peričić i Lidija Zozoli, a članovi Časnog suda su Antonija Bogner, Dubravka Lampalov i Mira Muhoberac.

Na skupštini se raspravljalo i o programu udruge od kojeg izdvajamo pokretanje strukovne nagrade za životno djelo i tribine vezane uz nove premijere u suradnji s kazalištima, a iznesena je inicijativa za pokretanje strukovnog časopisa, oživljavanje teatrologijske biblioteke i pokretanje kritičarske nagrade za kazališno ostvarenje. Udruga trenutačno broji pedeset i četiri aktivna člana te dvanaest članova u miru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije