Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbirke priča

Predstavljanje zbirki priča Julijane Matanović i Sanje Pilić

Sanja Pilić knjiga
arhiva VL
24.05.2011.
u 13:59

Zbirke priča '''Cic i svila" Julijane Matanović i ''Mala torba, velika sloboda'' Sanje Pilić bit će predstavljene u knjižnici Bogdana Ogrizovića

Predstavljanje autorskih zbirki priča Julijane Matanović ''Cic i svila'' i Sanje Pilić ''Mala torba, velika sloboda'' održat će se u ponedjeljak 30. svibnja u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića

Zbirka ''Mala torba, velika sloboda'' sastoji se od 31 priče od kojih su neke objavljene prvi put. Sanja Pilić odabrala je priče o ženama i za žene koje na duhovit način pripovijedaju o problemima s kojima se svakodnevno u životu susreću žene, studentice, majke, učenice i djevojčice.

U zbirku priča ''Cic i svila'' uvršteno je 19 priča u autorskom izboru Julijane Matanović, sedam priča iz knjige ''Zašto sam vam lagala'', dvije iz ''Kao da smo otac i kći'', pet iz ''Laura nije samo anegdota'', dvije priče iz "Knjige od žena, muškaraca, gradova i rastanaka" i jedna priča iz knjige ''O čemu ti to pričaš''. U zbirku su uvrštene i dvije dosad neobjavljene priče ''Gore i gore'' i ''Pokora''.

Razgovor s književnicama moderirat će književnica Darija Žilić. Odabrane ulomke iz zbirki čitat će dramske umjetnice Nataša Dorčić i Anja Šovagović Despot.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije