Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balet

Orašar iz Boljšoj teatra izravno u Movieplexu i Cineplexxu

'orasar'
'Fotodesk /Vecernji list'
17.12.2011.
u 15:46

Trenutačno se karte za taj baletni spektakl u Moskvi na crno prodaju po nevjerojatnih osam tisuća dolara!

Balet Orašar Petra Iljiča Čajkovskog najljepša je baletna božićna bajka svih vremena. Na početku prosinca premijerno ga je na scenu postavio Balet zagrebačkog HNK, s prvakom Tomislavom Petranovićem u ulozi Princa, a to je postala predstava za koju se u ovo predblagdansko vrijeme doslovno traži karta više. Ljubiteljima baleta sada se pruža jedinstvena prilika da usporede zagrebačku i izvedbu Boljšoja. Naime, u nedjelju, 18. prosinca u 16 sati u kinima Movieplexa i Cineplexxa možete pogledati izravni prijenos Orašara iz slavnog Boljšoj teatra. Dovoljno je reći da je u ovoj izvedbi na sceni 120 plesača, a da se trenutačno karte za taj baletni spektakl u Moskvi na crno prodaju po nevjerojatnih osam tisuća dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije