Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro u kinima

"Odbjegli Django" mogao bi postati najgledaniji Tarantinov film

Odbjegli Django
04.01.2013.
u 13:10

Iako se u američkim kinima prikazuje tek devet dana, već je utržio više od 82 milijuna dolara

Iako se u američkim kinima prikazuje tek devet dana, novi film Quentina Tarantina "Odbjegli Django" već je utržio više od 82 milijuna dolara, što je uvjerljivo najviše od svih ranijih filmova ovog priznatog redatelja uključujući i "Nemilosrdne gadove“ koji su u istom razdoblju prije tri godine zaradili 67,6 milijuna dolara. Budući da se film tek treba početi prikazivati u kinima u ostatku svijeta, ovim američkim rezultatom priča o oslobođenju i osveti na putu je da sa svojom ukupnom svjetskom zaradom dostigne sve ranije Tarantinove filmove: "Pakleni šund“ (213,9 milijuna dolara), "Kill Bill, Vol. 1“ (180,9 milijuna dolara), "Kill Bill, Vol. 2“ (152,1 milijun dolara) i "Nemilosrdni gadovi“ (321,4 milijuna dolara), javljaju iz Blitza, koji je naš lokalni distributer filma. "Odbjegli Django" u hrvatska kina dolazi 17. siječnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije