Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatka Vorkapić

Na mojoj godini režije bile smo samo dvije studentice – i svi su nam se čudili. Danas se tome čudim ja

12.12.2023.
u 13:56

- Važan razlog zašto sam napravila ovaj film je moja fascinacija (negativna, naravno) silnom željom za uljepšanom slikom koju pojedinci, obitelji i šire zajednice ulažu da bi pokazali to svoje uljepšano lice, često ne prezajući ni od čega, a ponekad i posežući za žrtvama koje će iskoristiti u svojim planovima. "Sveta obitelj" je jedna od tih priča - kaže autorica povijesne drame smještene u slavonsko selo sredinom prošlog stoljeća koja upravo igra u hrvatskim kinima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije