Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Kakve veze imaju priča o revolverašu, barun Trenk i neuspješni bandit Moustache?

Napete priče i nastavci stripovskih serijala neće vas razočarati niti u novom, 81. broju Strip revije Večernjeg lista
22. svibnja 2020. u 15:38 1 komentara 6501 prikaza
Strip revija

Ljubitelji stripa, devete umjetnosti, ponovno dolaze na svoje uz 81. izdanje omiljenog strip-magazina na čak 84 stranice . U ponedjeljak 25. svibnja pronađite novi broj za samo 5 kuna uz Večernji list. Nakon ponedjeljka Strip reviju možete kupiti po punoj cijeni od 12 kuna.

Novi broj donosi drugi, posljednji dio serijala Barun Trenk našega najpoznatijeg crtača stripa Ivice Bednjanca.. Po mnogima je to njegovo najuspješnije crtačko i scenarističko ostvarenje. Barun Trenk ostao je na samo dvije epizode (Kočija i Romeo i Julija), a prvi je puta objavljen u ZOV-u sredinom sedamdesetih.

Duke Hermannova je saga o revolverašu, zamjeniku šerifa uvjerenom u moralnost svoje misije, no rođenom ubojici. Priča je to o promašenim životima, propuštenim prilikama, dugogodišnjim zamjerkama i vječnoj žudnji za iskupljenjem, koja stalno izmiče. U ovom broju pročitajte prvi nastavak četvrtog dijela pod nazivom „Posljednji puta sam se molio“.

Osim Baruna trenka i Dukea, zabavite se uz nastavke duhovite western-priče Moustache,  nezaobilaznog Cliffa Hangera, povijesne priče Izlet u prošlost, Otok s blagom...

Strip revija Večernjeg lista u prodaji je na svim kioscima od ponedjeljka 25. svibnja po cijeni od 5 kuna uz Večernji list, a nakon 25. svibnja možete je kupiti po punoj cijeni od 12 kuna.

TRAŽE PRAVEDNE MINIMALCE
EK: Najniža plaća u Hrvatskoj treba biti barem 3.500 kuna
Merkur osiguranje
Ne zanemarujte zdravlje
Sad je najvažnije brinuti o zdravlju: Pet ključnih liječničkih preporuka koje ne smijete zanemariti
  • Avatar LisaAJ85
    LisaAJ85:

    w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b