Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
48. Bitef

Frljićevoj 'Aleksandri Zec' Grand Prix, a Montažstroju specijalna nagrada

Aleksandra Zec
Goran Kovačić/Pixsell
02.10.2014.
u 15:07

Publika je predstavu "Grobnica za Borisa Davidoviča" Bitef teatra i Hartefakt fonda u režiji Ivice Buljana ocijenila trećom najboljom.

Na netom završenom 48. Bitefu dvije domaće predstave osvojile su nagrade – Grand Prix "Mira Trailović" većinom glasova dodijeljen je predstavi "Aleksandra Zec" Olivera Frljića, a specijalnu nagradu međunarodnog žirija dobila je predstava "A gdje revolucija, stoko?" kazališta Montažstroj. Nagrada publike pripala je predstavi "Neoplanta" Novosadskog pozorišta.

Publika je predstavu "Grobnica za Borisa Davidoviča" Bitef teatra i Hartefakt fonda u režiji Ivice Buljana ocijenila trećom najboljom. 

>> Kraj predstave 'Aleksandra Zec' publika dočekala u dubokoj šutnji

>> Hoće li Koja ipak tužiti ‘Montažstroj’?

Komentara 3

AU
autoritet
00:33 03.10.2014.

E ako Frljić osvaja nagrade, onda je u pitanju festival Ž kategorije. Budalaste, banalne provokacije bez imalo poštovanja prema žrtvi.

DJ
djurex
00:57 03.10.2014.

Dijele sami izmedju sebe..rezimski redatelji i pljuvaci svega hrvatskog..

LU
lukabulic
15:44 04.10.2014.

zašto že4li stvarati u hrvatskoj nek stvara tamo di su pravi četnici a ne lažni koje u hrvatskoj on ne vidi- već ustaše paq znate li miz čijeg uzgojilišta su puštene U zmije po hrvatskoj-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije