Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Darujemo ulaznice za predstavu „Tri sestre“

Tri sestre
17.09.2020.
u 11:35

Predstava se održava u sklopu 44. Dana satire Fadila Hadžića 22. rujna. u 20:00 sati u Satiričkom kazalištu Kerempuh

Festival Dani satire Fadila Hadžića međunarodni je festival Satiričkog kazališta Kerempuh, koji se od 1976. godine održava svake godine, s ciljem promicanja kvalitetnih predstava satiričkoga i komediografskoga prosedea te iznad svega suočavanja publike s gorućim problemima naše svakidašnjice kroz neizbježne elemente humora i satire, oplemenjujući tako ne samo kulturni život nego i društvenu svijest i osobni rast pojedinca. 

Dani satire Fadila Hadžića svake godine podsjećaju na važnost humora i satire koji nas čine tolerantnijima, povezuju nas s drugima, poučavaju nas, omogućuju nam drukčiji pogled na svijet, izoštravaju percepciju, ali nas istovremeno oslobađaju svakog pritiska i mržnje. Poticanje razvitka humora i satire samo je jedno od ključnih obilježja ovog festivala. Njegova druga je odrednica trajna je posvećenost umjetnosti, slobodi govora i etabliranju pisaca, uz snažno i odlučno odolijevanje bilo kakvom obliku cenzure. Dani satire imaju značajan doprinos kulturi Grada Zagreba jer pred zagrebačku publiku dovode najistaknutije predstave iz Hrvatske i regije te se time publici omogućuje uvid u sam vrh recentne satiričke kazališne produkcije.

Detaljne informacije o predstavi možete pronaći na linku.

Vecernji.hr nudi vam priliku da pogledate ovu zanimljivu predstavu, a sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i najbržih petero osvojit će po dvije ulaznice!

Nagradno pitanje: Kako se zovu tri sestre iz istoimene drame A. P. Čehova?

Natječaj traje do nedjelje 20. rujna u 23 sata, a sretne dobitnike objavit ćemo u ponedjeljak 21. rujna.

Sretni dobitnici:

Ljiljana Stanić
Draženka Zebec
Dajana PulBošnjaković
Miran Jurić 
Jasmina Kovač

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije