Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A Little Night Music

Catherine Zeta-Jones prvi put na Broadwayu

Catherine Zeta-Jones
Pixsell
24.09.2009.
u 13:53

Romantični mjuzikl čija je radnja smještena na švedskom imanju početkom prošlog stoljeća inspiriran je filmom Ingmara Bergmana "Smiles of a Summer Night".

Catherine Zeta-Jones debitirat će na Broadwayu u predstavi "A Little Night Music" Stephena Sondheima.

Romantični mjuzikl čija je radnja smještena na švedskom imanju početkom prošlog stoljeća inspiriran je filmom Ingmara Bergmana "Smiles of a Summer Night".

- Izuzetno sam počašćena što sam pozvana na sudjelovanje u toj divnoj predstavi. Jedva čekam započeti s probama i suradnjom s jedinstvenom glumicom Angelom Lansbury - komentirala je Catherine Zeta-Jones.

Mjuzikl "Little Night Music" na Broadwayu je prvi put prikazan 1973. godine, otkad je osvojio čak šest kazališnih nagrada Tony.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije