Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrajinski baletani

Čarolija Orašara oduševila rasprodani Lisinski

Foto: KD Vatroslav Lisinski
1/50
12.12.2021.
u 09:50

Druge dvije izvedbe "Orašara" Ukranian Classical Balleta održat će se 12. prosinca u 16 i 20 sati.

Prva od triju izvedbi omiljene baletne bajke Orašar P. I. Čajkovskoga u fantastičnoj interpretaciji renomirane trupe Ukrainian Classical Ballet sinoć je izazvala ovacije posjetitelja Lisinskog.

Baletna trupa Ukrainian Classical Ballet i 2019. godine je svojim izvedbama Orašara rasprodala Lisinski, no ovogodišnjom je izvedbom najtraženijeg zimskoga baleta nadmašila sva očekivanja.

Nevjerojatni virtuozi Ilona Kravchenko i Denys Panchenko, vodeći solisti baleta Nacionalnih opera Ukrajine, u pratnji besprijekorno uvježbanog ansambla u fantastičnoj su koreografiji ove godine plesali u još raskošnijim kostimima uz nadahnuta, živa i raskošna scenografska i redateljska rješenja, impozantne dekoracije, i uzbudljive video-projekcije, koje su ovu jedinstvenu blagdansku bajku učinile još čarobnijom.

1/50

Duh i čarolija Božića ovoga vikenda vladaju Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog jer se plesači, ispraćeni s pozornice dugim i glasnim pljeskom, i danas vraćaju na nju – u 16 i 20 sati na rasporedu su druga i treća izvedba ovog božićnog baletnog čuda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije