Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo za hrabre

Blitz i CineStar pokreću inicijativu pomoći hrvatskim vatrogascima

Blitz i CineStar pokreću inicijativu pomoći hrvatskim vatrogascima
Foto: Promo
06.11.2017.
u 10:50

Film „Samo za hrabre“, u distribuciji Blitza, pogledajte od 9. studenoga, ekskluzivno u CineStaru.

U kino distribuciju 9. studenoga kreće film „Samo za hrabre“ - uzbudljiva, no jednako tako dirljiva priča o elitnom odjelu američkih vatrogasaca snimljena prema istinitom događaju.

Paralelno s premijerom filma CineStar pokreće dvomjesečnu akciju „Zajedno za vatrogasce“, koja će trajati od 8. studenoga 2017. do 8. siječnja 2018. CineStar je kreirao poseban Vatrogasni menu, čijom kupnjom će 10 kuna donirati u svrhu nabave vatrogasne zaštite opreme (zaštitne kacige, odijela, rukavica i čizme) te radne opreme (cijevi, mlaznice, sredstva za komunikaciju i veze) koju će darovati odabranom vatrogasnom društvu Splitsko-dalmatinske županije.

U ukupno 4 907 požara otvorenog prostora koji su ove godine pogodili Hrvatsku, od kojih je većina opožarila Dalmaciju, izgubljena je ili je uništena velika količina vatrogasne opreme, što malim dobrovoljnim vatrogasnim društvima predstavlja golem izdatak. Oni spremno odgovaraju na naše pozive, odazovimo se i mi njihovom i svojim doprinosom ovoj akciji iskažimo zahvalnost i potporu.

Početak akcije prigodno će biti obilježen u srijedu, 8. studenoga od 16:30 sati, na IMAX parkiralištu Arena centra u Zagrebu, atraktivnom demonstracijom zagrebačkih vatrogasaca uz brojne popratne sadržaje i zanimljive aktivnosti za sve uzraste. Okupljeni će imati jedinstvenu priliku isprobati vatrogasnu opremu, razgledati vatrogasna vozila i pratiti atraktivnu demonstraciju spašavanja osoba s visine i dubine. Također, moći će se okušati u brzom oblačenju vatrogasnog odijela, fotografirati se s vatrogascima te upoznati brojne druge zanimljivosti iz vatrogasne svakodnevice.

Film „Samo za hrabre“, u distribuciji Blitza, pogledajte od 9. studenoga, ekskluzivno u CineStaru.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije