Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virtuoz

Ansambl Robyja Lakatosa nastupa u Koncertnoj dvorani Lisinski

Roby Lakats Ansambl
arhiva
01.02.2012.
u 10:28

Učenici i studenti, uz predočenje odgovarajućeg dokumenta, dva sata prije početka koncerta mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 10 kuna, a redovne cijene su od 120 do 160 kuna

Ansambl Robyja Lakatosa nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u srijedu, 8. veljače, od 19.30 sati. Roby Lakatos nije samo virtuoz violine već i glazbenik izvanredne svestranosti. Jednako vještog u izvođenju klasične glazbe, jazza i folklornog idioma svoje domovine Mađarske, teško ga je definirati; najčešće ga se opisuje kao ciganskog violinista, đavoljeg guslača, klasičnog majstora, jazz improvizatora, skladatelja i aranžera, sve to sadržano je u njegovoj jedinstvenoj umjetničkoj osobnosti. Radi se o univerzalnom glazbeniku u kojemu se prožimaju briljantna tehnička okretnost kojom se svrstava među najbolje violiniste svijeta, improvizatora i skladatelja.

Ansambl Robyja Lakatosa danas, izuzev dugogodišnjeg suradnika, violinista Lászla Bónija, čine mahom mladi glazbenici, redom virtuozi svojih instrumenata, koji uz klasično glazbeno obrazovanje posjeduju i potrebno poznavanje i saživljenost s folklornom tradicijom mađarskih Cigana, te oduzimaju dah publici u svim prestižnim koncertnim dvoranama svijeta…

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 120, 140 i 160 kuna, a učenici i studenti, uz predočenje odgovarajućeg dokumenta, dva sata prije početka koncerta mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 10 kuna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije