Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođeno slavlje "Stilskih vježbi"

Zbog bolesti glumca 50 godina će se obilježiti 25. veljače

Foto: Arhiva Planet art
25.01.2018.
u 13:59

Iz Kazalište Planet art stigla je sljedeće obavijest: Svečana izvedba u povodu 50 godina izvođenja predstave 'Stilske vježbe' odgađa se zbog bolesti glumca s nedjelje, 28. siječnja na nedjelju 25. veljače.

Slavljeničke "Stilske vježbe", legendarna predstava u kojoj glume Pero Kvrgić i Lela Margitić igrat će se  također u HNK Zagreb u 19.30 sati. Ulaznice kupljene za 28. siječnja vrijede za 25. veljače. Povrat novca za kupljenje ulaznice moguć je putem kojim su kupljene.

Također, predstave 'Stilskih vježbi' koje su trebala igrati u kazalištu Mala scena 2., 4. i 25. veljače prebacuju se za 16. i 17. veljače i 2. ožujka, također u Maloj sceni u 20 sati. Ulaznice kupljene za 2. veljače vrijede za 16. veljače. Ulaznice kupljene za 4. veljače vrijede za 17. veljače, a one kupljene za 25. veljače vrijede za 2. ožujka. Povrat novca za kupljenje ulaznice moguć je putem kojim su kupljene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije