Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNI ŽIVOT Zadar dobio jettseterski klub Go-Ga

Kalmeta otvorio jettseterski klub Go-Ga

inv-01-txt.jpg
import
11.07.2006.
u 17:21

Ministar Božidar Kalmeta svečano je otvorio novi zadarski noćni klub Go-Ga, koji proširuje ponudu Marine Zadar i čini jedinstvenu cjelinu s Casinom i restoranom Maestral. Prije nego što je presjekao vrpcu ministar Kalmeta šaljivo je prokomentirao da je do sada svašta otvarao, ali nikada noćni klub.

– Ovo je prvi put da otvaram noćni klub, a negdje sam u novinama pročitao da sam mu i kum, ali samo se nadam da neću biti crnogorski kum – našalio se Božidar Kalmeta. U ime domaćina gostima je zahvalio Božo Jusup, predsjednik Nadzornog odbora Tankerkomerca, a među uzvanicima viđeni su ministrica Ana Lovrin, zadarski gradonačelnik Živko Kolega, župan Ivo Grbić, državni tajnici Zdenko Mičić i Zdravko Livaković, načelnik zadarske PU Anton Dražina, dogradonačelnik Dražen Grgurović i mnogi drugi.

U glazbenom programu nastupili su Ivana Radovniković, Ćubi i Tedi Spalato, a otvorenje kluba začinili su i modna revija te dvije atraktivne plesačice koje su plesale u separeu Živka Kolege. Klub Go-Ga ima deset separea sa 110 sjedećih mjesta, a nudit će bogate programe - od modnih revija, topless večeri i egzotičnih plesova. Cijena ulaznice je 50 kuna, tj. 100 kuna vikendom. Petkom i subotom u klubu nastupaju topless plesačice.

Želite prijaviti greške?