Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

ORaH: HRT je otkazao sučeljavanje pod direktivom Zorana Milanovića

Mirela Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.11.2015.
u 08:27

"Zoran Milanović pribjegao je možda i najkukavičkijem potezu svoje političke karijere"

ORaH je danas optužio HRT da je otkazao izborno sučeljavanje pod direktivom premijera Zorana Milanovića.

HRT je danas trebao organizirati sučeljavanje na koje ORaH nije bio pozvan, zbog čega je stranka Mirele Holy optužila HRT da je postao glasnikom SDP-a i HDZ-a. Ravnatelj HRT-ova programa Saša Runjić odbacio je optužbe rekavši da je sučeljavanje podložno uredničkoj procjeni koja se temelji na istraživanjima o tome tko, bez statističke pogreške, sigurno ulazi u Sabor. ORaH je uputio prigovor Državnom izbornom povjerenstvu i Etičkom povjerenstvu.

- Nakon što je DIP pozvao HRT na održavanje demokratskog i pluralnog sučeljavanja, HRT, pod direktivom Zorana Milanovića, skandalozno otkazuje sučeljavanje u potpunosti te tim potezom stavlja finalni flaster na usta ORaH-u, ali i ostalim političkim akterima. U strahu od slobodnog i ravnopravnog sučeljavanja te predstavljanja ORaH-ovih ideja i programa građanima, Zoran Milanović pribjegao je možda i najkukavičkijem potezu svoje političke karijere i to ni manje ni više nego autoritarnom suspenzijom pluralnosti demokratskih izbora - poručili su danas iz ORaH-a u priopćenju, pozivajući HRT da ipak održi sučeljavanje.

>> HRT otkazao izborno sučeljavanje

>> Holy s flasterom na ustima ispred HTV-a

Komentara 20

BU
Bulaba
08:39 06.11.2015.

"Zoran Milanović pribjegao je možda i najkukavičkijem potezu svoje političke karijere...."...zar je taj ikada pribjegao ijednom potezu koji nije kukavički? Lik koji je 1991. pobjegao iz Hrvatske u Bruxelles, a u ovom mandatu je bježao od kud je god mogao: iz Knina, iz Sinja, iz Barbana, iz Zagreba kad je bio prosvjed branitelja, pa je pobjegao od svih reformi, od monetizacije...

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
08:56 06.11.2015.

Mirela, cista petica za ovo, iako ne glasam za tebe jer nisi u biti Zelena!

MR
MrzimLjeto11
09:15 06.11.2015.

Boje se prosvjdda Živog zida, to je nešto što ne bi mogli sakriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije