Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjeren ispad

Vojko Obersnel izgubio kontrolu pa novinaru poručio: Zabijte si mikrofon u g.....

vojko obersnel
Foto: Screenshot
15.06.2015.
u 18:00

Isprovociran komentarom koji mu je uputio novinar HRT-a, Obersnel je potpuno izgubio živce i pred brojnim okupljenim sugrađanima izvrijeđao novinara

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel neugodno je iznenadio svojim ponašanjem uoči obilježavanja Dana grada Rijeke i blagdana Sv. Vida. Iako je na podjelu lignji koja se održavala na Korzu stigao odlično raspoložen, njegovo raspoloženje ubrzo je pokvario novinar HRT-a Ranko Stojanac.

Naime, nakon što je gradonačelnik odbio pojesti lignje novinar je zaključio kako je njegovo izbjegavanje lignji priznanje da mu se ne sviđaju. Obersnel je odgovorio da ih inače voli, na što mu je Stojanac poručio da onda stvarno nema smisla da ih ne proba.

Njegov komentar gradonačelnika je izbacio iz takta koji je grubo izvrijeđao novinara. -Mislim da uopće nije važno hoću li ja probati te lignje ili neću, ali kad vi postavljate pitanja, onda uvijek mogu očekivati glupo pitanje pa tako i ovog puta - odgovorio je ljutiti Obersnel i okrenuo leđa novinaru.

Nakon što mu je novinar pokušao još jednom prići Obersnel mu je ispred brojnih okupljenih građana poručio da stavi mikrofon u g..... i tako još jednom uvrijedio HRT-ovca.

-Ja vas vrijeđam i sve novinare jer ste vi toliko puta uvrijedili sve oko sebe - kazao je gradonačelnik.

Ovaj neprimjereni ispad pogledajte u videu!

[VIDEO] Neprimjereno ponašanje riječkog gradonačelnika Vojko Obersnel prema novinaru HRT-a Ranku Stojancu: Zabijte si mikrofon u....A na koje je pitanje gradonačelniku bio kratak fitilj doznajte na bit.ly/1Lazmxz

Posted by HRT Vijesti on 15. lipanj 2015

>>'Sa Zoranom Milanovićem se ne slažem u brojnim stvarima, ali naši su odnosi korektni'

>>Vojko Obersnel: "I ja znam musti ovce i krave"

Foto: Alcatel

Komentara 49

BO
bodernek
18:21 15.06.2015.

Ma daaaj, s.e.r.e.t.e. Pa kako sad to, pa on je uglađeni gospodin iz Rijeke. Nije on zatucani primitivac sa nekog sela, negdi iz dalmatinske zagore. To je pripadnik tolerantne, liberalne, slobodarske i antifašističke Hrvatske. On nije zatucani klerofašist. Njemu je sve to namišteno. On je heroj a ne zločinac. Namišteno mu je sto posto.

DU
Deleted user
18:15 15.06.2015.

SDP-ovci ne trpe kritike,pitajte Alexandru Kolarić.

DU
Deleted user
18:19 15.06.2015.

to je taj kamenjarski pristup u sdp-u, ni cijeli život u gradu mu nije dovoljno da se uljudi, kad očito nije grada i gradske kulture vidio od stalnog sjedenja po komitetima. nuditi nekoga nečim a sam odbiti čak i probati je neotesano do krajnjih granica, a ovi ispadi poslije priča su za sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije