Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekali kraj izbora

Ustavni sud o aferama i švicarcima

Ustavni sud
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
12.11.2015.
u 00:05

Ustavni sud najavio je konferenciju za tisak na kojoj će biti objavljena informacija u vezi s postupcima ocjene ustavnosti dvaju zakona o konverziji kredita u švicarskim francima

Ustavni sud za danas u 11 sati najavio je konferenciju za tisak na kojoj će biti objavljena informacija u vezi s postupcima ocjene ustavnosti dvaju zakona o konverziji kredita u švicarskim francima te priopćenje o "aktualnim događanjima u vezi s Ustavnim sudom RH".

U potonjem slučaju riječ je o mjeri nadzora nad ustavnom sutkinjom Slavicom Banić, o čemu se s Ustavnog suda nisu mogli očitovati zbog izborne kampanje, te o sutkinji Snježani Bagić koja je prepisala znanstveni članak.

>> Paradoks: Plagijat sutkinje Bagić zaštićen od prepisivanja!

Komentara 5

KA
kakogod
11:23 12.11.2015.

hoće li konferencija bit u maksimirskoj 128 ili u hotelu hilton? hoće li bit nabijanja?

MS
mare_split
01:59 12.11.2015.

'... o čemu se s Ustavnog suda nisu mogli očitovati zbog izborne kampanje'? Naopako! Sud je, ili bi treba bit' NEOVISAN o politici? Očito je kako je 'umočen' u politiku! Triba se je oglasit', pretpostavit ću jer to kazuje Istina, s poništenjem još jednog komunja...og zakona!?

OB
Objektivno...
07:55 12.11.2015.

... a možda je neki sudac spojio Svisvete, rođendan i glasanje za svoj SDP pa se zato nisu mogli okupiti u tim crnim benkicama s leptir mašnicama Bože dragi što sve nisu u stanju učiniti od sebe kako bi izgledalii ozbiljnije. Samo čekam kada će početri glumiti Engleze s onim bijelim perikama i tupeima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije