Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovarska uprava

Umjesto pet sada sedam Upravnih odjela i Služba za unutarnju reviziju

Vukovar toranj
Marko Lukunic/PIXSELL
21.01.2015.
u 14:19

U zgradi gradske uprave Grada Vukovara napravljen je i novi raspored upravnih tijela

Sukladno odluci Gradskoga vijeća Vukovara o ustrojstvu upravnih tijela Grada Vukovara vukovarska gradska uprave je drugačije posložena. Umjesto pet upravnih odjela Grad Vukovar sad ima sedam Upravnih odjela kao i Službu za unutarnju reviziju.

Prema odluci u gradskoj upravi sada djeluju Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika, Upravni odjel za prostorno uređenje, provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje i upravljanje gradskom imovinom, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Upravni odjel za financije i nabavu, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša i Upravni odjel za kulturu i turizam. Prema informacijama iz gradske uprave nakon donošenja nove Odluke o ustrojstvu upravnih tijela Grada Vukovara provedeni su svi postupci za usklađenje unutarnjeg ustrojstva sa novom odlukom. Donesen je i novi Pravilnik o unutarnjem redu kako bi se uredilo unutarnje ustrojstvo svakog pojedinog upravnog tijela Grada, nazivi i opisi poslova radnih mjesta, stručni i drugi uvjeti za raspored na radna mjesta, broj službenika i namještenika koji obavljaju poslove na pojedinim radnim mjestima te druga pitanja od značaja za rad upravnih tijela i upravljanje poslovima.

U zgradi gradske uprave Grada Vukovara  napravljen je i novi raspored upravnih tijela. Trenutačno je u tijeku  preseljenje službenika i namještenika po uredima s novim rasporedom  o čemu će građanke i građani Vukovara uskoro biti detaljno obaviješteni. Preseljenje se odvija u uredovno vrijeme i organizirano je tako da posljedice za redovito obavljanje svih poslova budu minimalne. 

>> Vukovar u ovoj akademskoj godini stipendira 230 studenata

Ključne riječi

Komentara 6

R0
R00kie
14:27 21.01.2015.

haha vise mjesta za uhljebe

JA
james49
14:59 21.01.2015.

Ovo su im sigurno kmeri spakirali. Nije to uradio HDZ. Bože sačuvaj!

Avatar cartman82
cartman82
17:53 21.01.2015.

e to te ja pitam. vracamo se u stara dobra vremena. Sada ce hdz u gradskoj upravi otvoriti jos 27 ureda sa naravno pripadajucim procelnicima. pomocnicima ... Ploce i dalje stoje ali eto sada to Josica i placenike ne zanima. bitno da je hdz na vlasti. i treba nam tako jer smo ovce i nismo naucili da jednom lopov uvjek ostaje lopov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije