Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oreškovićev godišnji odmor

U Banskim dvorima demantiraju da premijer ide na Brijune i da vodi kuhare, konobara....

tihomir orešković
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
12.07.2016.
u 22:43

Neslužbeno se doznaje da će premijer najvjerojatnije za odmor u periodu od 1. do 15.kolovoza, kada su sve Vlade uzimale godišnji, odabrati državnu rezidenciju na Hvaru

U Banskim dvorima tvrde da je netočna infromacija kako će premijer Tihomir Orešković ljetni odmor provesti u Vili Jadranka na Brijunima i da sa sobom na odmor vodi kuhare, konobara i spremačicu iz Banskih dvora. Štoviše, poručuju kako je lažna informacija da je DUUDI-ju već izdan nalog da se Vila Jadranka pripremi za premijera.

Neslužbeno se doznaje da će premijer najvjerojatnije za odmor u periodu od 1. do 15.kolovoza, kada su sve Vlade uzimale godišnji, odabrati državnu rezidenciju na Hvaru (gdje se s obitelji odmarao i bivši premijer Milanović), odakle će ići na Sinjsku alku i na obljetnicu Oluje u Knin.

Još nema konačne odluke

U Banskim dvorima su i cinični pa lopticu prebacuju i na Milanovića te kažu da Orešković neće na Hvar helikopterom aludirajući na Milanovićeve dolaske helikopterom na otok Krk...

- Ne može biti nikakvog naloga DUUDI-ju jer još nema konačne odluke gdje će premijer u kolovozu odmarati– tvrde u Banskim dvorima. Premijerova obitelj navodno je već dvadesetak dana smještena u MUP-ovoj vili na Kostabeli u Rijeci, a on putuje iz Zagreba u Rijeku. 
 

Komentara 11

BE
beitsche
22:59 12.07.2016.

Zoka ce se brinut za usisavace. ..tj tarzan od bijog

DU
Deleted user
01:02 13.07.2016.

tehnicar iz kanade..jos ne moze shvatiti..koji je hrvatska paradiz..za zivot.. bez rada i odgovornosti..i sigurno razmislja..ostati ili poc ca iz njega..

MA
Marko Antonije
06:19 13.07.2016.

Dopala im se VLAST o trošku građana ! Banda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije