Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZVAO GA ZA CINIZAM

Sinčić: Hvala ti Ivica. Posebno na 50 milijardi kuna duga

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
07.04.2017.
u 17:32

Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je komentirao i trenutnu situaciju u Agrokru te potez Ivice Todorića

Kandidat Živog zida za gradonačelnika Karlovca je predsjednik te stranke Ivan Vilibor Sinčić, kandidat za karlovačkog župana je Hrvoje Hoffman, a u Karlovcu su u petak predstavljeni i kandidati za gradonačelnike Duge Rese i Slunja Zlatko Matečić Nikolina Požega.

Živi zid će na lokalne izbore izaći samostalno, imat će kandidate u svim gradovima, ali ne i u svim općinama u Karlovačkoj županiji, a u Karlovcu će imati i listu za Gradsko vijeće, kao i za Županijsku skupštinu, najavili su predstavnici te stranke danas na konferenciji za novinare na Starom gradu Dubovcu iznad Karlovca.

Sinčić je najavio da će se on i Živi zid boriti za novi sustav vrijednosti i novi sustav upravljanja na lokalnoj razini. Oni koji su na vlasti provode feudalan način upravljanja, drže sav javni sektor, sve mogućnosti zapošljavanja i školovanja, rekao je.

"Nažalost, od dječjih vrtića, lovačkih društava pa do uprave, sve je premreženo korupcijom, nepotizmom i klijentelizmom. Osobe koje možda nemaju kvalifikacija zapošljavaju se, a za svaku takvu osobu jedna kvalificirana i školovana, koja je trebala dobiti to radno mjesto, vjerojatno ode u inozemstvo," rekao je.

Mi ćemo se boriti ne samo za  Karlovac i Karlovačku županiju, nego i za cijelu Hrvatsku u kojoj će svi imati jednake šanse, u kojoj će se cijeniti radne navike, znanje, školovanje, a ne to čiji si, iz koje si stranke ili čiji si prijatelj ili rođak, poručio je Sinčić.

Uvjeren je da će postati gradonačelnik Karlovca i očekuje da će imati stabilnu većinu u Gradskom vijeću. Najavio je da će radi obavljanja gradonačelničke funkcije preseliti iz Zagreba u svoju obiteljsku kuću u karlovačkom naselju Jelsa.

Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je komentirao i trenutnu situaciju u Agrokru te potez Ivice Todorića koji je u današnjem priopćenju između ostalog naveo da je danas "ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi".

- Todorić se sada cinično svega odriče u korist hrvatske države. Hvala ti Ivica. Posebno na 50 milijardi kuna duga - napisao je Sinčić na Facebooku.

>> Ivica Todorić: Danas sam ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi

>> 'Ne slažem se sa svojim partnerom koji je pokrenuo stečaj nad Konzumom. Podržavam Agrokor i obitelj'

Komentara 12

Avatar GLAVNISUDAC
GLAVNISUDAC
18:09 07.04.2017.

je, sram ga bilo, ostavio nam dugove a država opet na nsš račun vrača te dugove. Kriminal u ovoj zemlji plaća jedino radnik i umirovljenik. Svi ostali se bogate.

AA
aaagotal
19:23 07.04.2017.

Samo 50 milijardi ili 7 milijardi €, a mi patimo da zatvorimo dug Zdravstva od 1 miliardu €? Sada samo treba paziti da ne zbriše iz zemlje!

DU
Deleted user
20:27 07.04.2017.

Takvi nemaju srama, kao ni ministar financija, Vlada i ova i bivša koja je takvima omogućila da ne plaćaju dugove, ali niti da ih se blokira, da sve dobiju za kunu, opterete dugovima i onda "propadnu" s milijunima na računimaa u švicarskim bankama. Mešutim je ministar financija još prije 15-tak dana tvrdio da agrokor nije dužan? Zašto građani koji se prezaduže, završe na ulici, a ovom bi trebalo pomagati? Tko će pomoći mali dobavljačima kojima je on ostavio dug i uništio ih? Kada ćemo već jednom reći dosta je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije