Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska liječnička komora

'Liječnici časno i odgovorno obavljaju svoj posao'

Hrvoje Minigo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
21.10.2014.
u 16:13

Nakon reakcije Hrvatske udruge bolničkih liječnika, i Hrvatska liječnička komora neugodno je iznenađena retorikom predsjednika RH Ive Josipovića i njegovog protukandidata prof. Milana Kujundžića u međusobnim političkim obračunima

Nakon reakcije Hrvatske udruge bolničkih liječnika, i Hrvatska liječnička komora neugodno je iznenađena retorikom predsjednika RH Ive Josipovića i njegovog protukandidata prof. Milana Kujundžića u međusobnim političkim obračunima, a posebno činjenicom da predsjednik Josipović jednu važnu i poštenu profesiju kao što je liječnička proglašava korumpiranom.

 - Liječnici časno i odgovorno obavljaju svoj posao, a ukoliko predsjednik Josipović ima saznanja o koruptivnim radnjama, pozivamo ga da to prijavi nadležnim institucijama. U suprotnom ga molimo da se suzdrži od ovakvih paušalnih ocjena na naš račun te tražimo da se ispriča liječnicima zbog ovakvih izjava - poručuje dr. Hrvoje Minigo, predsjednik HLK.

Prof. Kujundžiću pak poručuje: - Također molimo kolegu Kujundžića da nadalje u svojim istupima brani čast i ugled svoje profesije, te da ju ne koristi za obračune sa svojim protukandidatima.

>> Kujundžić: Zabrinut sam za Josipovića, nudim mu besplatan pregled pred kamerama

Komentara 9

ML
mladHrvat
18:23 21.10.2014.

Oni su tek sad razocarani njegovim izjaama. Ja sam bio razocaran prie pet godina kad su ga Hrvati izabrali!

OR
Orhideja5
18:22 21.10.2014.

Drugovi od Josipovića i Kolinde jel vam jasno da je Kujundzic jedini kadnidat koji brani interese hrvatskog naroda?Danas je bio s braniteljima i podržao njihov prosvjed! Drugi hrvatski predsjedniku dr . Kujundzic!

RA
ratgeber
18:20 21.10.2014.

Kujundzic nije ukaljao svoju profesiju, nego je izazvao Josipovica na suceljavanje pred kamerama, sto je ovaj, naravno, odbio jer zna da argumentima ne moze parirati Kujundzicu. U svakom slucaju, pala je maska s ugladjenog i gospodskog lica Ive Josipovica. Pokazaloo se da je on najobičniji balkanski primitivac. To objasnjava i cinjenicu da stalno hodi po regionu sireci bratstvo i jedinstvo. Ocito je jako iskompleksiran sto ne moze biti Tito 21. stoljeca, pa mu se sto vise hoce pribliziti. Kujundzic je dobio moje i simpatije citave moje obitelji jer je on konacno nesto novo na politickoj sceni, covjek koji se u svojoj struci dokazao i covjek koji ne mora paziti sto govori i radi da se ne zamjeri stranackim i interesnim krugovima. Zato ce dobiti moj glas na izborima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije