Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milan kujundžić

'Nedolazak na sučeljavanje jedna je od najvećih sramota u povijesti demokracije'

Milan Kujundžić,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
10.12.2014.
u 18:35

Kujundžić se u Bjelovaru dotaknuo i svog izbornog programa te objasnio što sve podrazumijeva slogan ''Nova Hrvatska'' pod kojim ga predstavlja

– Poruka Bjelovarčanima, ali i svim Hrvatima jest “iziđite na izbore i i ne dopustite daljnje propadanje Hrvatske. Osigurajte budućnost sebi i svojoj djeci. I ne dopustite da vas varaju špijunske, podzemne političke klase koje sada vladaju Hrvatskom. To je poruka kojom ću se obratiti ljudima – kazao je večeras u Bjelovaru uoči predizbornog skupa predsjednički kandidat Milan Kujundžić objašnjavajući novinarima što će poručiti bjelovarskim simpatizerima kojih se u hotelu Central okupilo stotinjak.

Kujundžić se dotaknuo i svog izbornog programa te objasnio što sve podrazumijeva slogan ''Nova Hrvatska'' pod kojim ga predstavlja. Dotaknuo se i svojih protukandidata Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović rekavši da su noć prije učinili jednu od najvećih sramota u povijesti demokracije time što se nisu pojavili na televizijskom sučeljavanju.

– Nedolazak Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović u studio znači ruganje hrvatskom narodu i to je poruka “vas se ništa ne pita, mi o svemu odlučujemo” – kazao je, uz ostalo, Kujundžić.

>>Kujundžić Sinčiću: Čujem da su ti Josipović i Mesić skupili potpise

>>Predsjedničko sučeljavanje bilo je užasna blamaža HRT-a od koje je gledateljima sinoć bilo neugodno

Komentara 60

NE
nevažnost
19:39 10.12.2014.

Kujundžić novi predsjednik, dvoglava partijo pati...

RA
ratgeber
20:33 10.12.2014.

Gdje su jučer bili Braco i Seka? Ivo i Kolinda igraju se skrivača s narodom? Nakon jučerašnjeg sramotnog Kolindinog poteza, nemam više nikakve dvojbe - moj glas dobiva Kujundžić!

PO
postolar
18:59 10.12.2014.

Komentar Kujundžića je točan,oni narod smatraju ionako debilima,važan je samo kad njima trebaju glasovi.Oni koji nisu bili na sučeljavanju ne zaslužuju ni jedan jedini glas.Oni glasači koji su preko onoga sinoć spremni priječi, ne zaslužuju da im bude bolje od ove katastrofe koje sad imamo.HDZ i SDP mogu ruku pod ruku,nema razlike,žive u nekom svom paralelnom svijetu,potrebe naroda njima su nebitne i samo smetaju.Interesantno je da su oni bez obzira na katastrofalno stanje u državi,uvijek u pravu,nikad u krivu,u krivu su oni drugi koji su prije ovdje vladali.Da li vas na nešto takav mentalni sklop podsjeća? Mene da, na komuniste,njima su uvijek unutarnji/vanjski neprijatelji bili krivi,netko drugi,nije važno ime.O ostavci,ni ne razmišljaju,njima je to nepoznata dimenzija,oni toliko poštenja i odgovornosti jednostavno nemaju.Moj glas,neče dobiti nikad nitko iz HDZ,SDP nikad glas nisan ni dao,i neču.Vrijeme je krajnje,za nove ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije