Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se u sabor

N. Čavlović Smiljanec o Liniću: Dala sam ostavku i to je to

Nada Čavlović Smiljanec
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
16.05.2014.
u 10:57

Bivša šefica Porezne uprave nije htjela komentirati svoj sadašnji odnos s bivšim ministrom financija Linićem, koji je dan prije nje ušao u saborske klupe

Dan nakon što se u saborske klupe vratio bivši ministar financija Slavko Linić, mandat je aktiviran i bivšoj šefici Porezne uprave Nadi Čavlović Smiljanec. I dok je Linić u Sabor ušetao nasmijan i spreman za razgovor s novinarima, Čavlović Smiljanec nije bila tako dobro raspoložena.

– Dala sam ostavku, dolazim u Sabor i to je to – kratko je rekla Čavlović Smiljanec te dodala da je već bila zastupnica četiri godine u Saboru, a i sada će nastaviti aktivno sudjelovati u radu te visoke institucije jer joj je to posao.

– Ja sam osoba koja gleda svoj posao. Radit ću ga pošteno, onako kako sam naučila, ništa drugo me ne zanima – rekla je Čavlović Smiljanec koja je dala ostavku na svoju prethodnu dužnost šefice Porezne uprave uz objašnjenje kako je umorna od podmetanja i opstrukcija iz Ministarstva financija.

>>Linić se vratio u Sabor: 'Tu je puno lakše nego na ministarskom mjestu'

Komentara 16

SW
swic
11:08 16.05.2014.

Vecina naroda je umorna od vasih budalastina .

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
11:12 16.05.2014.

Čemu ovaj igrokaz, kad ponovo slijedi skidanje imuniteta, pa ....! Zašto mrcvarite ovaj napaćeni narod? Zar to ne može malo brže?!

XA
xanderr
11:23 16.05.2014.

moglo bi još svega biti oko ove smiljanec i linića, tko zna koje li ih optužnice sve čekaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije