Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Ne spremajte kišobrane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

vrijeme
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
16.09.2014.
u 20:06

Postupno će biti sve toplije, pa će u subotu biti najtoplije s najvišom dnevnom temperaturom između 23 i 27°C

Nakon obilnih padalina, čini se da se vrijeme u Hrvatskoj napokon smiruje. Do petka će prevladavati pretežno i djelomice sunčano, na kopnu ujutro ponegdje uz maglu. Magle će u jutarnjim satima biti uglavnom u četvrtak.

U subotu se na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru očekuje mjestimična kiša, a lokalno su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjetar većinom slab, a u petak će zapuhati jugozapadnjak, na Jadranu jugo.

Postupno će biti sve toplije, pa će u subotu biti najtoplije s najvišom dnevnom temperaturom između 23 i 27°C.

Nove oborine očekuje se krajem ovog i početkom sljedećeg tjedna.

>> Čička poljana: Neće nam voda peti put u četiri godine u kuće, obranit ćemo ih

Komentara 2

DU
Deleted user
20:15 16.09.2014.

Pa nemojte objavljivati prognoze - moglo bi se dogoditi da V.Pusić, Z. Milanović i ostali vrli i poduzteni političari, nešto zaista PREVENTIVNO poduzmu u cilju obrane od poplava? Možda Z. Milanović izjavi da je odlično da su poplave uništile - po njegovim izjavama sudeći - bespravno izgrađene kuće ( u Dnevniku je rekao da treba JAKO paziti gdje se gradi i ne graditi gdje se NE SMIJE, pa je time rekao ili da je sve poplavljeno ujedno i bespravno ili pak da administracija izdaje dozvole za što ne smije?) Nove kiše - novo slikanje političara i njihovo prevoženje helikopterima uz svitu od 20-tak pratitelja i čuvara - BLAGO NAMA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije