Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 1. SVIBNJA

Nakić: Dopunsko osiguranje će poskupjeti na 89 kuna

Dario Nakić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.03.2016.
u 09:14

Nakić je naglasio da su građani s najmanjim prihodom oslobođeni tih davanja

Ministar zdravlja Dario Nakić danas je na Hrvatskom radiju potvrdio da Ministarstvo planira od 1. svibnja povećati cijenu dopunskog osiguranja HZZO-a sa 70 na 89 kuna.

– Razmišljamo kako stabilizirati financijski zdravstveni sustav jer u njemu postoji manjak od 2,5 milijardi kuna – rekao je Nakić.

Dodao je da nastoje smanjiti rashode te da će biti i više mjera kojima se želi povećati prihode, uključujući i dopunsko zdravstveno osiguranje. Nakić je naglasio da su građani s najmanjim prihodom oslobođeni tih davanja.

>> HUBOL zavladao zdravstvom, na redu je HZZO...

Komentara 74

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
09:30 30.03.2016.

"jako domoljubno"

Avatar istovari
istovari
09:31 30.03.2016.

Krenule reforme....

GV
golub Vaso
09:36 30.03.2016.

domoljubne reforme preko ledja gradjana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije