Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

“Oni koji traže raj na zemlji morali bi doći i vidjeti Dubrovnik“

Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
30.01.2014.
u 08:30

Krenite u Grad, prošetajte prekrasnim Stradunom, prepustite se žamoru koji leti uličicama Dubrovnika i stopite se s gomilom posjetitelja koji veselo čavrljaju i dive se zidinama s kulama, utvrdama i bastionima, popularnoj marini, Orlandovom stupu,  kipu sv. Vlaha, poznatim muzejima s bogatom poviješću… I priuštite si luksuz po iznimno povoljnim cijenama! S ponosom Vas pozivamo u spektakularni Hotel Ariston s 5 zvjezdica!

Na www.megabon.eu pronaći ćete ponudu Hotela Ariston sniženu čak 50 %, za trodnevni boravak u luksuznim sobama za 2 osobe uz bogati polupansion te korištenje saune, bazena i wellness centra, interneta, parkirnog mjesta te ranu prijavu i kasnu odjavu iz hotela.

Hotel Ariston savršen je izbor za one koji traže opuštanje, udoban smještaj i prirodne ljepote. Smješten je na poluotoku Lapadu, krase ga prostorne i raskošno uređene sobe, a kvalitetna usluga i šarm osoblja obećavaju nezaboravne trenutke. Šarmu hotela parira jedino spektakularan pogled s terasa dvaju restorana koji nude veliku ponudu specijaliteta i bogat izbor hrvatskih vina.

Kupite Megabon MEGA paket i posjetite centar kulture, “grad muzej“ bogate turističke ponude, koji se ubraja među najposjećenije europske destinacije. Dopustite da se i Vas dojmi “biser Jadrana na dalmatinskoj obali“, čiju je ljepotu UNESCO prepoznao još 1979. godine te ga uvrstio na popis Svjetske baštine. Prema riječima irskog dramatičara Georgea Bernarda Shawa, ako tražite raj na zemlji, tada svakako posjetite Dubrovnik.

U gradu se osjeća posebna atmosfera kojoj pridonose opuštenost i gostoljubivost domaćina te čudesan spoj povijesti i bogatog kulturnog programa bez obzira na godišnje doba. Harmonija svega navedenog ispunjava očekivanja posjetitelja najrazličitijih ukusa i zahtjeva, a posebnu notu šarma svakako pridodaju i vrhunski hoteli koji su namamili već stotine poznatih domaćih i svjetskih ličnosti. Među najpopularnijima se svakako ističe i zanosni Hotel Ariston.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?