Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIEGOGO KAMPANJA

Savršeno rješenje za gradske gužve s kojim se nećete ni oznojiti

eboard
Foto: Screenshot
1/5
29.11.2016.
u 13:50

Model Quatro doseže i brzinu od oko 37 kilometara na sat, dok slabiji modeli mogu ići do 28, odnosno 24 kilometara na sat.

Kako stvari stoje, vozila na električni pogon naša su budućnost, a nakon što sve više proizvođača radi električne automobile i bicikle na red su stigli i skateboardi.

Na platformi za prikupljanje sredstava Indiegogo odlično je prošao projekt električnog skateboarda kojem je cilj bio prikupiti 50 tisuća dolara. zanimanje je bilo toliko veliko da je trenutno prikupljeno više od 780 tisuća dolara, a do kraja kampanje ostala su 22 dana. 

Tvrtka ACTON predstavila je tri modela iz serije Blink od kojih najjači model ima doseg od 35 kilometara te pogon na sva četiri kotača što mu omogućava da se uspinje uz brijeg.

Tu se radi o modelu Blink Quatro dok slabiji model Blink S2 ima pogon na dva kotača ukupne snage 1000 Wata. Doseg mu iznosi oko 16 kilometara. Model Blink S najslabiji je u ponudi i ima pogon na jedan kotač s dosegom od oko 11 kilometara.

Najslabiji model koštat će 700 dolara, malo jači 999 dolara, a najjači 1398 dolara. Velika sniženja od 47 do 51 posto dostupna su kroz kampanju u kojoj financirate ovaj projekt.

Svi modeli imaju integrirana svjetla te regenerativne kočnice koje omogućuju punjenje baterija prilikom kočenja. S uređajem se može povezati putem Bluetootha te aplikacije na pametnom telefonu.

Model Quatro doseže i brzinu od oko 37 kilometara na sat, dok slabiji modeli mogu ići do 28, odnosno 24 kilometara na sat.

>> Gradit će električne brodove za prijevoz po jezerima na Mljetu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:12 30.11.2016.

to je smrt... nagla skretanja i vožnja blizu automobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije