Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavodnice

Severina protiv Rozge – čiji će singl postati pravi ljetni hit?

Severina protiv Rozge
Foto: VL
1/5
15.07.2014.
u 15:50

Jelena se u svom spotu za pjesmu "Život je čudo" u kupaćem kostimu valja u plićaku, a Seve je svoj spot za pjesmu "Uno momento" snimila u seksi korzetu

Živa u termometru ovaj tjedan će konačno doseći ljetne temperature, obećavaju nam meteorolozi. Ovom obećanju vjeruju i Severina i Jelena Rozga pa su požurile svoje obožavatelje nagraditi pravim ljetnim hitovima i tako su opet krenule u borbu stihovima i što senzualnijim videospotovima.

U zagrljaju Banderasa

Rozgin novi singl zove se "Život je čudo", a za maštoviti tekst o zavođenju i glazbu zaslužan je bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić, kojima Jelena s puno povjerenja već godinama prepušta taj posao.

– Apsolutno, pjesma je rađena za ljeto! Brzog je ritma, zarazna je i mislim da će vam se već nakon prvog slušanja zavući pod kožu kao i u mom slučaju. Probudim se i pjevam "u dva u dva, još si napet", legnem i pjevam " tri u tri ide zaplet"... – pjevajući nam Jelena prenosi oduševljenje svojim novim hitom.

Kako ljetnom hitu i priliči, i spot za ovu pjesmu pravi je morski. U oskudnom kupaćem kostimu u plićaku jedne plaže na Jadranu Jelena se našla u zagrljaju markantnog mladića – jedna je to od scena iz spota koji redateljski potpisuje Dario Radusin. Zavodnicu u spotu Jelena je odglumila bez problema.

– Nije bilo nikakvih problema. S obzirom na to da je moj Banderas bio moj prijatelj Ante, totalno sam se opustila i s uživanjem snimala naše zajedničke scene – priznaje. Otprilike u isto vrijeme u Beogradu je Severina snimala spot za svoj "Uno momento". Njen ambijent nije bio morski poput Rozgina, ali zato je odigrala na još jednu sigurnu kartu – svog seksepila. Kada je na svom Facebook profilu objavila fotografiju u zavodljivom crnom korzetu, zaradila je stotine komplimenata obožavatelja, a na njihove molbe da što prije objavi spot, Seve ih je zamolila za još malo strpljenja. Dala je samo naslutiti kako je "Uno momento" neodoljivo podsjeća na njen hit "Italiana", koji je otpjevala u duetu s Anom Bebić.

Ljubomorni dečko

Dok je Severina tajnovita u vezi s novim spotom, Rozgin mnogi već uspoređuju sa spotom Jennifer Lopez za njenu pjesmu "I'm into you", a na takve usporedbe Jelena odgovara:

– Volim J. Lo i pratim njen rad, ali isto tako nije J. Lo ni prva ni posljednja koja snima senzualne kadrove na plaži. Na kraju krajeva, ja imam i boljeg frajera i bolju plažu. Sorry, J. Lo!

A hoć‡e li ovi senzualni kadrovi iz spota izazvati ljubomoru kod Jelenina dečka? †Ja bih bila ljuta kad ne bi bio ljubomoran, uvrijedila bih se kad ne bi reagirao! Malo ljubomore je dobro za vezu jer time pokazuje koliko ti je stalo kaže Jele.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
16:36 15.07.2014.

Bard Pitt pa Banderas -- svjedno su vam "hitovi" zesci trash ili po hrvatski smece. Rozga i Sheva nisu J. Lo - istinska diva i vrsna plesacica i glumica! Vi ste isprane, jeftine kopije stranih zvijezda!

HR
hrxxx111
17:01 15.07.2014.

samo cekam dan kad ce severina napraviti "hit" od jedne rijeci

MA
madmax17
19:04 15.07.2014.

Ovo je hit ahahaha majko mila..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije