Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriminalac u labinu

Policajcu koji ga je uhitio dok je dilao marihuanu prijetio smrću

marihuana
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.12.2014.
u 15:15

Kazneno je prijavljen zbog zlouporabe droge, omogućavanje trošenja droga i prijetnje, a zbog omalovažavanje djelatnice policije protiv njega se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

U pritvorsku jedinicu PU istarske priveden je 31-godišnji muškarac kojeg je policija u srijedu u Labinu zatekla dok je 2,7 grama marihuane predavao 33 godišnjaku, a potom je tijekom kriminalističkog istraživanja policajcu prijetio smrću, a djelatnicu policije vrijeđao.

U pretrazi kuće i automobila policija je pronašla 478 grama marihuane i sjemenki kanabisa, a utvrđeno je da je, osim što je prodavao marihuanu, 31-godišnjak drogu i davao na uživanje osobama s područja Labina.

Kazneno je prijavljen zbog zlouporabe droge, omogućavanje trošenja droga i prijetnje, a zbog omalovažavanje djelatnice policije protiv njega se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

>>Divljao u pulskoj bolnici, a onda napao policajce

>>U fizičkom obračunu pijanih gostiju i policije stradao načelnik postaje Marijan Brnad

Komentara 2

AN
anonimac1986
00:12 06.12.2014.

koda je pao sa kiflom cibe

Avatar matalan
matalan
08:06 06.12.2014.

treba učiti od amera.prijetnja policiji odmah u čelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije