Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maštoviti igrači

Pogledajte kopačke hrvatskih reprezentativaca i poruke na njima

kopačke
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/16
28.05.2014.
u 14:30

Mario Mandžukić ima natpis 'nema predaje', a Eduardu da Silvi na lijevoj kopački piše 'Eduardo i Lorena', a na desnoj 'Andreja i Matheus'.

Hrvatski reprezentativci pripremaju se za Svjetsko prvenstvo u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, a na zelenim travnjacima posebno u oči upadaju kopačke, nerijetko žarkih boja, Kovačevih izabranika.

Posebno su zanimljive i poruke ispisane na nekim kopačkama. Tako Mario Mandžukić ima natpis "nema predaje", Eduardu da Silvi na lijevoj kopački piše "Eduardo i Lorena", a na desnoj "Andreja i Matheus" dok je Ivan Rakitić uz ime supruge (Raquel) dodao datum njihova vjenčanja (10. travnja 2013.).

Kopačke hrvatskih nogometaša pogledajte u galeriji.

>>Rebić i Brozović dobitnici su austrijskih priprema i sve su bliže kadru koji će igrati

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentara 4

DU
Deleted user
15:53 28.05.2014.

Trebalo je na lijevu Za dom! na desnu Spremni!!!!!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:39 28.05.2014.

Mogao bi Šuker za HNS naručiti kopačke sa sloganom "nema nikih problema"

DA
Dankoo
17:47 28.05.2014.

Rakitić je na kopačku namjerno utisnuo datum 10. travnja !!! Trebo bi mu se zabraniti pristup stadionima 10 utakmica zbog lošeg utjecaja na navijače. (;

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije