Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

U potrazi ste za poslom? Pogledajte ovotjednu ponudu i pronađite nešto za sebe

Pepco zapošljava na poziciji mlađi računovođa, a Pliva zapošljava na poziciji viši stručnjak za regulatorne poslove
12. kolovoza 2020. u 13:25 1 komentara 323 prikaza
Ilustracija
Foto: Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Kakva ponuda Barbados zove strance da rade 'od doma' na otoku: Nude posebne vize, a imaju samo jedan uvjet

Pevex zapošljava na pozicijama: trgovac (m/ž) – program Građevina i boje i komercijalni analitičar (m/ž) u Sesvetama te voditelj prodajnog centra (m/ž) u Vukovaru. Rok prijave je 16.8. Aplicirajte.

Sobot Software d.o.o. zapošljava na poziciji .NET Developer (m/ž) u Rovinju. Potrebno je više od tri godine radnog iskustva. Provjerite detalje na linku.

Ziegler zapošljava na poziciji programski inženjer (m/ž) u Zagrebu i Kutini. Rok prijave je 25.8. Potrebni su: visoka ili viša stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika. Aplicirajte i pogledajte druge poslove u ponudi ovog poslodavca.

Pepco zapošljava na poziciji mlađi računovođa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 30.8. Uvjeti su najmanje završena viša škola, godina dana radnog iskustva, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Prijavite se i pogledajte druge poslove ovog poslodavca na linku.

kao disneyland Bivša zaposlenica Instagrama otkrila kako izgleda radni dan: Besplatne hrane i zabave koliko hoćete

Metro zapošljava u Splitu na poziciji prodajni predstavnik HoReCa (m/ž). Rok prijave je 17.8. Uvjeti su minimalno srednjoškolsko obrazovanje, dvije godine radnog iskustva, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i analitičke vještine. Aplicirajte ovdje.

Nulaosam d.o.o. u ime klijenta zapošljava na poziciji unapređivač prodaje / Merchandiser (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 24.8. Potrebna je računalna pismenost, osnove ekonomske matematike, usmjerenost na ciljeve, upornost i strpljivost, vještine prodaje. Prijavite se.

Calcit Lika zapošljava knjigovođu (m/ž) za rad u Gospiću. Rok prijave je 27.8. Traže se ekonomsko obrazovanje, znanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu, visoki stupanj samosvjesnosti i predanosti poslu te radno iskustvo od dvije godine. Aplicirajte.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu, Otočcu, Gospiću, Rijeci i Delnicama. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 1.10.

par u krevetu Posao iz snova? Traže parove za 'isprobavanje' madraca: Dobro plaćamo, a jedini je uvjet da ste brutalno iskreni

Strabag zapošljava tehničara (m/ž) u Dugopolju – Split. Rok prijave je 6.9. Radni zadaci uključuju planiranje, organizaciju, kontrolu održavanja strojeva, vozila i postrojenja. Potrebni su visoka ili viša stručna sprema, a poželjno je radno iskustvo u struci. Prijavite se ovdje.

Pliva zapošljava na poziciji viši stručnjak za regulatorne poslove (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.8. Za poziciju potrebni su visoka stručna sprema kemije, kemijske tehnologije, farmacije ili drugog srodnog područja, dvije godine iskustva, poznavanje trenutne regulative, izvrsno znanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla.

Vladimir Pecelj
POVRIJEĐEN I LJUTIT
Životna drama čovjeka kojem su se mnogi divili, oduzeli su mu krov nad glavom
Računalo
Novi način učenja
5 stvari koje trebate znati prije kupovine laptopa za novu školsku godinu