Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zlatna košarica'

Trgovački lanac Spar proglašen trgovcem godine

SPAR
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
25.05.2018.
u 13:44

Riječ je o priznanjima za najbolja ostvarenja u sektorima maloprodaje i industrije robe široke potrošnje u 2017. godini, a iz magazina "Ja trgovac" navode da su zaprimili ukupno 43 prijave za šest kategorija u kojima se nagrada dodjeljuje, što je devet prijava više nego godinu ranije.

Trgovački lanac Spar Hrvatska je trgovac godine, a najbolji mali trgovac je Chibo - Ivan Ćibarić iz Ivanca, izvijestili su u petak iz magazina "Ja trgovac" u čijoj su organizaciji sinoć dodijeljene nagrade "Zlatna košarica"

Riječ je o priznanjima za najbolja ostvarenja u sektorima maloprodaje i industrije robe široke potrošnje u 2017. godini, a iz magazina "Ja trgovac" navode da su zaprimili ukupno 43 prijave za šest kategorija u kojima se nagrada dodjeljuje, što je devet prijava više nego godinu ranije. 

U kategoriji društveno odgovorna kompanija nagradu je treću godinu za redom dobila tvrtka dm-drogerie markt Hrvatska

Priznanje za najboljeg proizvođača u prošloj godini dobila je osječka Žito grupa, tehnološki dobavljač godine je softverska tvrtka IN2, a proizvodom godine proglašen je Korlat Supreme iz portfelja Badela 1862.

U priopćenju se prenosi i izjava predsjednika Uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl kako je iza te kompanije jedna od najuspješnijih i najzahtjevnijih poslovnih godina. "Nakon preuzimanja Bille izrasli smo u novu, još jaču kompaniju. Otvorili smo nove trgovine i nova radna mjesta, a naš se proces ekspanzije na hrvatskom tržištu nastavlja i dalje", kazao je Fenzl u povodu nagrade "Zlatna košarica" za najboljeg trgovca u 2017. godini.

Najbolje u prošloj godini odabrao je stručni žiri od 14 članova, među kojima su bili predstavnici nekoliko agencija za istraživanje tržišta, konzultantsko-revizorske kuće Deloitte, Ekonomskog instituta Zagreb, sektorskih institucija (HGK, HUP, HOK), Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, Sindikata trgovine Hrvatske i magazina "Ja trgovac". 

Sve kategorije nagrada odnosile su se na poslovna ostvarenja u 2017. godini pri čemu su osobito vrednovani doprinosi u pogledu kvalitete investicija, otvaranja novih prodajnih objekata i novih radnih mjesta, ulaganje u proizvodne pogone, provedene akvizicije te ukupan doprinos unaprjeđenju sektora kroz stvaranje dodane vrijednosti za tržište i potrošače, napominju iz magazina "Ja trgovac".

SPAR
1/6

Komentara 2

WI
wice
13:52 25.05.2018.

Napišite koliko su do sada platili poreza u RH.

DR
Drazen78
14:16 25.05.2018.

SRAMOTA- Tko je to birao??? Daj napisite koliko su trgovina Bille i radnika otpustili u zadnjih godinu-dvije od kad su preuzeli Billu? To je najbolja trgovina???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije