Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Našicama otvoren prvi diskont Boso

U Našicama otvoren prvi diskont Boso
Foto: Promo
1/2
05.02.2018.
u 10:28

Veliki izbor i najbolje cijene!

Odnedavno je u gradu Našice svoja vrata otvorio novi diskont Boso. To je 39 diskont trgovačkog lanca BOSO u Hrvatskoj, a prostire se na 850 četvornih metara.

U gradu Našice, na adresi Kralja Tomislava 18, vinkovački trgovački lanac BOSO otvorio je novi diskont koji je uređen prema najmodernijim standardima u trgovini, a potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu uz široku ponudu asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Radno vrijeme diskonta je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sati, dok je nedjeljom otvoren od 7 do 13 sati.

Foto: Promo

„Otvaranjem diskonta u gradu Našice želja nam je bila pridonijeti unaprjeđenju maloprodaje te širokom ponudom asortimana zadovoljiti potrebe svih potrošača u ovome gradu. Cilj nam je i dalje razvijati našu maloprodajnu mrežu pružajući proizvode vrhunske kvalitete po pristupačnim cijenama“, izjavio je direktor maloprodaje Mihovil Stanić.

Društvo BOSO sa sjedištem u Vinkovcima osnovano je prije 26 godina, a danas je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca i tržišni lider na području Slavonije.

Osnivač je i član najvećeg udruženja trgovaca u Hrvatskog, Narodnog trgovačkog lanca (NTL), koje okuplja tvrtke slične veličine i tržišnog usmjerenja na nacionalnoj razini te djeluje kroz više od 1200 prodajnih mjesta na području cijele Hrvatske.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije