Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Partnerstvo

Tadić i Sarkozy ugovorili gradnju prvog beogradskog metroa

nicolas sarkozy
AFP
10.04.2011.
u 16:17

U izgradnji prve linije beogradskog metroa u vrijednosti oko od milijardu do 1,2 milijarde eura sudjelovati francuska tvrtka Alstom.

Osim o Sporazumu o strateškom partnerstvu Srbije i Francuske, predsjednici Nicolas Sarkozy i Boris Tadić u Parizu su razgovarali i o izgradnji prvog beogradskog metroa. Agencija Tanjug prenosi da će u izgradnji prve linije beogradskog metroa u vrijednosti oko od milijardu do 1,2 milijarde eura sudjelovati francuska tvrtka Alstom.

No ostaje još dogovor oko financijskih modaliteta izgradnje metroa, priopćili su iz ureda francuskog predsjednika Sarkozyja.

Komentara 37

LU
lutomirski
18:46 14.04.2011.

Hrvati imaju 50-60 miliadi Eura duga, koliko imaju Srbi ????

MO
mojzagi
16:33 10.04.2011.

A Zagreb treba najprije obnoviti pokradenu zeljeznicku infrastrukturu , a do izgradnje metroa uvest cemo fijakere, je kako se to kod nas strahovitom \"brzinom\" sve razvija ni u sljedecih 10 God. nista se nece dogoditi, a sitnice koje se tutu itamo naprave kostaju po pet puta vise nego vrijede, bravo HR imamo puzev tempo u buducnost. Umjesto tolikih robnih kuca bilo bi bolje raditi ono sto cemo trebati za mlade u buducnosti, ne trgovine nego prizvodnju.

ST
Stjepan
06:49 11.04.2011.

....je da je v rudniku toplo, al\' je dosta mrak, pak se luć mora kuriti, ....po cele dane i noći!; a još malo pak ni po danu ne bu imal \'ko hoditi, kak se meni čini, moralo bu opet dojti do humane preselitve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije