Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supernova u akciji

Ovo je jaki hotelski brend koji će naslijediti Arcotel u Branimir centru

arctotel allegra
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
20.10.2017.
u 14:43

Osnivači HOK Osiguranja planiraju otvoriti luksuzni hotel, dok Arcotel traži drugu lokaciju

Zatvaranje hotela Arcotel Allegra u zagrebačkom Branimir centru rezultat je nastavka velike šoping akcije austrijske Supernove, koja preuzima Branimir centar te Kaptol centar. Ujedno, u hotelski objekt u sklopu Branimir centra ulaze osnivači HOK Osiguranja koji kroz godinu dana tamo planiraju otvoriti jedan od Hiltonovih gradskih brendova, a Arcotel Hotels u Zagrebu traži novu lokaciju, neslužbeno doznaje Poslovni dnevnik.

Gabariti hotela idealni su za neki od Hiltonovih gradskih brendova poput DoubleTreea koji posluje u centru Green Gold na Radničkoj cesti, zbog čega se u igru uključila ekipa HOK Osiguranja, doznajemo iz nekoliko izvora iz hotelskog biznisa. Kako stoji u Sudskom registru, osnivač tvrtke Zagreb City Hotels, u sklopu koje posluje DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb je Hrvoje Pezić, koji je uz Danka Ćorića osnivač tvrtke Zodax, koja je pak jedini osnivač HOK Osiguranja.

Upućeni tvrde da je plan ulaganje u dotrajali objekt koji bi u godinu dana dosegnuo kvalitetu koju traži Hilton grupacija.

Komentara 1

Avatar BUJICA
BUJICA
16:10 20.10.2017.

Jel Arcotel ili Alkatraz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije