Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Pevec u Vukovaru otvorio novi prodajni centar vrijedan 45 milijuna kuna

-S otvaranjem ovoga centra zaokružili smo jedan nama iznimno važan projekt. U izgradnju Peveca u Vukovaru uložili smo 45 milijuna kuna s tim što to nije kraj - izjavio je član uprave Peveca Krešimir Bubalo
05. listopada 2019. u 11:12 9 komentara 1948 prikaza
Otvorenje Prodajnog centra Pevec u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
Pogledajte galeriju 1/3

U svega godinu dana tvrtka Pevec je u Vukovaru realiziarala projekt koji je rezultirao otvaranjem novoga prodajnog centra koji se prostire na oko 5.000 kvadrata. Kako je rekao član Uprave Peveca Krešimir Bubalo u centru, koji je 25. prodajni centar Peveca u Hrvatskoj, zaposleno je 50-ak osoba. Izgradnja centra trajala je 6 mjeseci, a njegovo punjenje 15 dana.

Ostarjeli čekajući Apsurd: Na obnovu kuće u Vukovaru čekaju 22 godine, a ne smiju je prodati

-S otvaranjem ovoga centra zaokružili smo jedan nama iznimno važan projekt. U izgradnju Peveca u Vukovaru uložili smo 45 milijuna kuna s tim što to nije kraj. Kupili smo i objekt pored, koji se prostire na 2.200 kvadrata, a koji čemo pretvoriti u moderan prodajni park za koji već imamo veliki interes. Kupili smo i zemljište pored, rekao je Bubalo.

Najavio je i nova ulaganja na područje Slavonije s obzirom da je Pevec kupio zemljište u Slavonskom Brodu i Vinkovcima gdje će također graditi svoje prodajne centre. Prema riječima Bubala Pevec će ovu godinu završiti s oko 2.000 zaposlenika pri čemu se kontinuirano ulaže u njihovu edukaciju. Bilježi se i rast plaća zaposlenika.

-Razlikujemo se dosta po tome od ostalih trgovaca pa tako niti nemamo fluktuacije zaposlenika. Moramo istaknuti i veliku ulogu i pomoć grada koji je bio iznimno operativan. Inače, Pevec je u Vukovaru prisutan i na nizu drugih projekata pa tako pomažemo rad Pučke kuhinje, Vukovar film festivala, klizališta... Na isti način nastavit ćemo raditi i dalje, rekao je Bubalo.

Član Uprave Peveca Jure Radoš kazao je kako je ponuda vukovarskog Peveca podijeljana u 7 prodajnih programa te da kupci na raspolaganju imaju 20.000 artikala.

- Pripremili smo iznimno povoljne cijene za naše kupce. U ponudi su nam bijal tehnika, vrtni program, alati, posuđe, sanitarije, bijela tehnika, prehrambeni proizvodi, mehanizacija, auto program... Kupci na raspolaganju imaju i mogućnost beskamatne kupnje na 36 rate. Tu je i naša nagradna igra i još mnogo toga, rekao je Radoš.

Veleučilište Lavoslav Ružička FIZIOTERAPIJA NAJPOPULARNIJA Rekordne upisne brojke vukovarskog Veleučilišta Lavoslav Ružička

Kupci su već prvoga dana pokazali veliki interes za novi objekt pa je tako već od ranih jutarnjih sati parking Peveca bio prepun vozila. Povodom otvorenja Uprava Peveca je osigurala i koncert Miroslava Škore.

- Otvaranje Peveca za Vukovar ima veliku važnost. Radi se o tvrtci koja je dugogodišnji pouzdani partner Vukovara na nizu projekata. Vjerujemo i u nastavak dalje suradnje. Ovdje je zaposleno 50-ak osoba, a i ruševni objekt i zapušteni prostor koji je ovdje bio 30-ak godina pretvoreni su u jedan moderan i suvremen objekt, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • Ivanmatic591:

    Svaka čast za tvrtku Pevec što ulaže u razvoj Vukovara..i naši vukovarci zaslužuju kvalitetno i povoljno mjesto kupnje..

  • Gunja:

    Dočekali smo Pevec u Vukovarsko Srijemskoj županiji :) Sve pohvale za upravu i djelatnike koji su trgovinu doveli do savršenstva!!

  • Marin_Sutalo:

    Prekrasna vijest za sve Vukovarce. 50 novih radnih mjesta u hrvatskom trgovačkom lancu. Očito je da Uprava Peveca zna što radi jer se nisu prezadužili nego postepeno kupuju zemljišta i grade nove centre. No, ono što je najpozitivnije je da ... prikaži još! s rastom prodaje rastu i plaće. Svaka čas