Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVITE SE

Ostali ste bez posla? Ovi poslodavci zapošljavaju unatoč kriznom razdoblju

Posao
Foto: GettyImages
1/2
05.05.2020.
u 14:10

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), neprofitna i nevladina organizacija traži voditelja financija (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Odgovarajući kandidat za ovo radno mjesto je osoba koja izvrsno poznaje nacionalne i EU propise relevantne za područje djelovanja. Najboljem kandidatu bit će ponuđen ugovor o radu i plaća od 6.000 do 8.000 kuna. Rok za slanje prijava je 13.05. Više detalja možete pronaći na linku.

Tvrtka Piraex, vodeći Hrvatski integrator opreme za benzinske postaje i sustava za punjenje električnih vozila zapošljava na poziciji komercijalist u nabavi (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja, a rok prijave 15.05. Novozaposlena osoba bit će zadužena za nabavu tehničkog materijala unutar Hrvatske i regije. Od kandidata se očekuje da posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Traži se komunikativna osoba sa znanjem engleskog jezika. Iskustvo u nabavi tehničke robe je nužno. Nakon uspješno odrađenog probnog roka od 6 mjeseci, poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete putem linka.

Emerson Croft zapošljava na sljedećim pozicijama: HR Administrator (m/ž), Investment Analyst (m/ž), QA Automation Engineer (m/ž), Product Manager (m/ž), DevOps Engineer (m/ž), Mobile QA Tester (m/ž), Sales Operation Generalist (m/ž), Operations Generalist (m/ž), Copywriter (m/ž), Finance Specialist (m/ž), MLOps Engineer (m/ž), Joint-Venture Marketer (m/ž), Junior UX Researcher (m/ž), Product Growth Manager (m/ž), Recruiter (m/ž), Sales Operations Administrator (m/ž), UX Researcher (m/ž), UX Writer (m/ž), Recruitment Generalist (m/ž), HR Generalist (m/ž). Poslodavac nudi rad od kuće, a rok prijave je 12.5. Slobodno se prijavite se na neku od čak 20 pozicija u ponudi. Sretno!

Tepih Centar d.o.o. u potrazi je za Managerom prodaje za Dalmaciju (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 16.05. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, napredno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijaviti se možete putem linka.

House of Jobs za potrebe klijenta traži Solution Architecta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 10.05. Potrebno je poznavanje engleskog jezika na razini B1, visoka ili viša diploma informatike ili srodnog područja, šestogodišnje iskustvo u savjetovanju o arhitekturi Cloud-a i migracija. Prijavite se.

Aluflexpack novi d.o.o. raspisao je natječaj za Product managera / stručnog suradnika u marketingu (m/ž) u Zadru. Od novog zaposlenika se očekuje najmanje jedna godina rada u marketingu, dok je iskustvo u proizvodnoj djelatnosti poželjno. Na natječaj se možete prijaviti do kraja 20.05. i to putem sljedećeg linka.

Poznati diskontni lanac, Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) i blagajnika (m/ž) u mjestu Ivanec te blagajnika (m/ž) voditelja trgovine (m/ž) i zamjenika voditelja trgovine (m/ž) u Krapini. Detalje svake pojedinačne pozicije možete potražiti na linku.

Little Code splitska je tvrtka koja se specijalizirala za izradu posebno prilagođenih web i mobilnih aplikacija za klijente iz cijelog svijeta. Trenutno im 95% prihoda dolazi iz inozemstva, većina iz Njemačke, Francuske i SAD-a. Zbog povećanog obujma posla traže Senior .NET Developera (m/ž), Senior Angular Developera (m/ž) te C# Developera (m/ž) u Splitu. Nude primanja i do 22.000 kn bruto. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 14.05.

Grawe Hrvatska d.d. u potrazi je za predstavnikom prodaje (m/ž). Potrebno je imati minimalno jednu godinu radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje. Traži se dinamična, komunikativna i društvena osoba. Ukoliko se vidite u organizaciji u kojoj ćete moći svojim znanjem, iskustvom i pristupom dati doprinos uspješnosti poduzeća, prijavite se putem linka. Natječaj je otvoren do 14.05.

Medika d.d. zapošljava u Splitu na poziciji stručni suradnik za prodaju stomatoloških proizvoda i opreme (m/ž). Potrebna je srednja stručna sprema dentalnog asistenta ili tehničara. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, razvijene komunikacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost na postizanje rezultata, znanje engleskog jezika. Prijaviti se možete do 10.05 i to putem linka.

Ostatak bogate ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla.

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:56 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije