Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Germania Sport sačuvala sve radnike i donirala 400.000 kuna!

U ovo izazovno vrijeme pandemije koronavirusa, pravo je, ali i prijeko potrebno osvježenje, čuti lijepe vijesti. Tvrtka Germania Sport sačuvat će radna mjesta svih 608 zaposlenih, što je veoma važno uz puna primanja. Osim toga, pripremili su donaciju od 400.000,00 kn za 9 hrvatskih bolnica.
27. ožujka 2020. u 16:46 2 komentara 3492 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Pandemija koronavirusa predstavlja jak udarac globalnom gospodarstvu na koji nije otporna gotovo nijedna grana ekonomije, ali ono što ohrabruje su pozitivni primjeri i mjere koje pojedine tvrtke uvode s primarnim fokusom na zdravlje i dobrobit svojih djelatnika te njihovih obitelji. Na taj način prenosi se nadahnjujuća poruka za cjelokupno društvo da se – u ovim teškim trenucima – na prvom mjestu može i mora biti čovjek.

Hotelska grupacija Valamar najavila zatvaraanje hotela 'Pauza, Restart' U Valamaru neće biti otkaza, radnicima na pauzi 60 posto plaće

Takav primjer korporativnog razmišljanja dolazi nam iz tvrtke Germania Sport d.o.o., jednog od lidera u polju kladionica i igara na sreću. Germania Sport tvrtka je koja je u startu prepoznala važnost zajedničke borbe protiv koronavirusa te se ‘prvoloptaški’ odazvala pozivu na ‘ostanku doma’. Uprava Društva objavila je kako niti jedna od 608 zaposlenih osoba u ovim izazovnim trenucima, pored brige za vlastito zdravlje i zdravlje obitelji, ne mora dodatno brinuti o egzistenciji budući da će tvrtka zadržati sve zaposlenike, čineći tako hvalevrijedan presedan koji bi, prema mišljenju Uprave tvrtke, trebao biti normativ za sve poslodavce kojima je dobrobit, zdravlje I zadovoljstvo zaposlenika na prvom mjestu.

“Poslovanje naše tvrtke u potpunosti je prilagođeno novonastaloj situaciji, budući da je poduzet niz pravodobnih mjera u skladu sa naputcima nadležnih državnih tijela. U svemu ovome, prioritet su nam naši zaposlenici. Nastojali smo da svaka poduzeta mjera ni na jedan način ne ugrozi zdravlje naših zaposlenika i njihovih obitelji. Ono što je važno za naglasiti jeste da svakog djelatnika tvrtke smatramo istinskim članom tima, članom jedne velike obitelji koju smo izgradili tijekom dugogodišnje suradnje i upravo ta sinergija razlog je naše pozicije na tržištu. Germania Sport kao poslodavac stoji i uvijek će stajati, iza svakog člana društva”, kažu iz uprave tvrtke Germania Sport.

ŽELE ISKAZATI ZAHVALNOST Splitski taksisti besplatno će prevoziti medicinsko osoblje s posla i na posao

No, da stvari ne ostanu samo na internoj razini tvrtke, Germania Sport uputila je donaciju hrvatskim bolnicama u 7 hrvatskih gradova za borbu protiv koronavirusa vrijednu 400.000 kuna.

Politika, stav i pristup koje u ovim trenucima njeguje Germania Sport trebali bi biti ogledan obrazac ponašanja koji služi kao nadahnuće, kako ostalim tvrtkama, tako i svakom pojedincu te se na taj način odašilje snažna poruka humanosti i zajedništva, jer samo tim putem možemo pobijediti u ovoj teškoj borbi.

Iluzija
Prva stvar koju ugledate na fotografiji otkrit će zašto ste privlačni drugim ljudima
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • TheInfamousMami:

    Sad bar znamo zasto vec dobrih 5 mjeseci nije moguce ostvariti ikakav dobitak u njihovom online casinu, Ako nista drugo, bar nam je lova otisla u prave ruke, za plemeniti cilj. Svi mi korisnici smo to donirali, a mislim da ... prikaži još!a je ovo placeni clanak. S donacijama se ne hvalises, ako su vec od srca, zar ne?

  • ZLO:

    Donacija za bolnice, hvale vrijedno. 400k kuna nije mala lovs