Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predfinanciranje

Osnivači etične banke osigurali milijun kuna za ruralni razvoj

01.12.2014., Zagreb - Nakon konferencije Poslovni uzlet odrzana edukacijska radionica pod nazivom, Kakve ce projekte mali i srednji poduzetnici moci financirati iz EU fondova do 2020. godine, predavac Robert Babic, Algebra.Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
12.04.2017.
u 20:42

LAG-ovi se mogu prijaviti za predfinanciranje do kraja travnja

Zadruga za etično financiranje koja osniva etičnu banku nastavlja program predfinanciranja Lokalnih akcijskih grupa (LAG-ova), njihovih programa ruralnog razvoja.

Više od milijun kuna osigurali su za predfinanciranje troškova koji prethode povlačenju odobrenih financijskih potpora iz EU, tzv. Podmjere 19.4. Namjenska sredstva plasirat će uz kamatu od 4,5 posto, bez naknada, a lani su tako već predfinancirali šest LAG-ova u iznosu većem od milijun kuna. Trošak predfinanciranja po pojedinačnom projektu iznosi i do 200 tisuća kuna.

Predsjednica uprave buduće etične banke Silvana Vujnović pozvala je LAG-ove da im se za predfinanciranje jave do kraja travnja.

>> S granice kod Rijeke u Egipat vraćeno gotovo 25 tona krumpira!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije