Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Na bečkom sajmu HTZ i 12 izlagača iz Hrvatske

turizam
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.01.2018.
u 08:12

Upravo u ovo doba godine Austrijanci imaju običaj rezervirati svoj ljetni 
godišnji odmor

Bečki sajam turizma održat će se od 11. do 14. siječnja, a očekuje se 800 izlagača iz 80 zemalja. I ove godine predstavit će se Hrvatska turistička zajednica i još 12 izlagača iz Hrvatske.

U 2017. u Hrvatskoj je iz Austrije bilo 1,4 milijuna dolazaka, 8% više nego 2016. uz 7,7 milijuna noćenja (+7%). Sajam dolazi u trenutku u kojem Austrijanci vole rezervirati ljetni godišnji odmor. Radi se o najopsežnijem turističkom sajmu u Austriji, koji posjetitelje želi animirati da poduzmu ono što su oduvijek željeli, počevši od gradskih putovanja, preko obiteljskih do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.

Pored turističkih destinacija iz cijelog svijeta, posjetiteljima će biti ponuđen i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta. Veliki inozemni partner bečkog sajma turizma 2018. je Španjolska, koja će se predstaviti sa šest destinacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije