Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavlja se dopisivanje između Budimpešte i Koprivnice

Mađari: Može sastanak. Podravka: Dođite s ugovorima!

podravka
Nikola Wolf
12.02.2010.
u 20:03

Nakon što su Mađari zatražili sastanak, a čelništvo prehrambene kompanije odgovorilo im kako do njega može doći samo ako donesu ugovore koje skrivaju već tri mjeseca, u Koprivnicu je ovih dana stiglo novo pisamce.

Komunikacija između koprivničke Podravke i mađarske OTP banke nastavila se i ovaj tjedan. Nakon što su Mađari zatražili sastanak, a čelništvo prehrambene kompanije odgovorilo im kako do njega može doći samo ako donesu ugovore koje skrivaju već tri mjeseca, u Koprivnicu je ovih dana stiglo novo pisamce.

– OTP je još jednom potvrdio volju da održi sastanak s nama, i to do 25. veljače. Međutim, nisu nam odgovorili hoće li nam pokazati ugovore, pa smo im ponovno poslali dopis u kojemu ih podsjećamo da je to uvjet za sastanak – kazao je jučer Miroslav Vitković, šef Podravkine uprave.

Dodao je kako će pristati samo na sastanak u Koprivnici, jer se s prijašnjega, održanog u Budimpešti, Podravkino izaslanstvo vratilo praznih ruku, budući da su im Mađari uskratili uvid u ugovore o poslovnom odnosu između OTP-a i koprivničke kompanije.

U međuvremenu se i dalje može samo nagađati kakva je prava priroda Podravkina depozita od 6,2 milijuna kuna pohranjenog u mađarskoj banci te hoće li on uskoro postati dostupan koprivničkoj kompaniji ili je riječ o rati kredita od 34 milijuna eura za dionice na Malti.

Ključne riječi

Komentara 7

BT
bili-tartuf
22:02 14.02.2010.

Hugo-córak..., pa oni su u EU, i oni nama pomazu sa €juricíma,..a mi se samo koprcamo za njima,..ti se ne cíni??

OB
-obrisani-
20:44 12.02.2010.

opet smo svjetske sluge,konjušari i tipčno za rvatiće,,zahvaljujući šaci poturica i izdajnika

UK
Ugo Kajvez
23:28 12.02.2010.

Treba Vlada zaprijetiti mađarima da će izgubiti dozvolu za rad u RH ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije