Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HGK

Luka Burilović izabran za predsjednika ICC Hrvatska

Luka Burilović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
09.07.2014.
u 15:53

Za potpredsjednike su izabrani Zoran Bohaček, direktor Hrvatske udruge banaka i Leo Andreis, član Upravnog i Izvršnog odbora Hrvatske odvjetničke komore.

Predsjednik HGK Luka Burilović izabran je danas na 4. sjednici skupštine Nacionalnog odbora Međunarodne trgovačke komore – ICC Hrvatska za novog predsjednika ICC Hrvatska, priopćio je HGK.

 Za potpredsjednike su izabrani Zoran Bohaček, direktor Hrvatske udruge banaka i Leo Andreis, član Upravnog i Izvršnog odbora Hrvatske odvjetničke komore.

- Počašćen sam izborom te bih s obzirom na to da ICC predstavlja glas poslovnog svijeta prema nacionalnim vladama, UN-u i Svjetskoj trgovinskoj organizaciji želio istaknuti kako i sam dolazim iz privatnog sektora. Iznimna je čast svima nama biti članom ove najveće svjetske poslovne organizacije koja obuhvaća mrežu od 6,5 milijuna tvrtki i poslovnih udruženja diljem svijeta. Uvjeren sam kako ću dostojno zastupati interese hrvatske poslovne zajednice na međunarodnoj razini te bih također iskoristio ovu priliku i pozdravio i nove članice- rekao je Burilović.

Dodao je kako će glavni ciljevi Nacionalnog odbora biti usmjereni na privlačenje novih članica, organizaciju seminara, a sve u cilju edukacije hrvatske poslovne zajednice i pronalaženju svjetskih iskustava i globalnih standarda međunarodnog poslovanja.

>> U HGK-u prepolovljen broj direktora, ušteda od 16,6 mil. kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije