Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Je li Executive MBA program za Vas?

COTRUGLI Business School
COTRUGLI Business School
PR
Autor
PR članak
09.09.2013.
u 12:05

Svi kandidati koji uspješno prođu selekcijski proces imat će priliku iskusiti Executive MBA program od početne selekcije preko pripreme za predavanje, kroz trodnevno predavanje i završni ispit.

Ako želite nadograditi poslovna znanja iz svih ključnih područja poslovanja, od financija do ljudskih resursa, tada MBA program nema premca. Istovremeno, takav odabir predstavlja ozbiljnu financijsku i vremensku investiciju. Da biste bili sigurni činite li pravi potez u pravo vrijeme, pozivamo vas na trodnevno predavanje međunarodno akreditiranog Executive MBA programa COTRUGLI Business School.

Kome je Executive MBA namijenjen?
Glavni kriteriji za ulazak u proces selekcije za Executive MBA program, a samim time i predavanje «Thought Leadership» su sljedeći:

  • Minimalno 5 godina relevantnog radnog iskustva

  • Fakultetska diploma

  • Znanje engleskog jezika

Ukoliko zadovoljavate navedene uvjete, prijavite se ovdje, najkasnije do 7. listopada 2013. Predavanje će se održati od 18. do 20. listopada u prostoru COTRUGLI Business School u Zagrebu.

Vrhunski predavač
Svi kandidati koji uspješno prođu selekcijski proces imat će priliku iskusiti Executive MBA program od početne selekcije preko pripreme za predavanje, kroz trodnevno predavanje i završni ispit. Praktična i primjenjiva poslovna znanja će im prenijeti predavač svjetskog iskustva, dr. Gavin Wallbridge. Osim što predaje na EMBA programu COTRUGLI Business School, dr. Wallbridge je u Hrvatskoj radio tailor-made edukaciju za management Plive, Heinekena, Coca Cole, Dukata, Carlsberga, Zagrebačke banke, Alstoma, Končara, Jadran Galenskog laboratorija, itd.

Iskustva polaznika
Sudjelovao sam na Experience MBA programu prije dvije godine. Modul me oduševio i osvježio znanja iz područja kojim se ne bavim svakodnevno. Vrhunski predavač i različita poslovna iskustva učinili su sudjelovanje posebno vrijednim.
Tomislav Gračan, Član Uprave, Zagrebačka burza

Experience EMBA mi je omogućio da iz prve ruke saznam što znači biti polaznik Executive MBA programa. Dobra kombinacija atmosfere na predavanju, prenešenog znanja i mogućnosti za networking pomogli su mi u odabiru Executive MBA programa koji najbolje odgovara mojim potrebama.
Mario Štefanec, Business Development Manager, Carlsberg Hrvatska

Razmišljate o upisu na EMBA? Sudjelujte na predavanju «Tought Leadership» vrijednom 1200 €, bez plaćanja kotizacije.

Želite prijaviti greške?