Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene na vrhu

Hrvoje Kekez na čelu Uprave Đuro Đaković Grupe

Hrvoje Kekez
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/2
07.01.2020.
u 14:23

Bivši predsjednik uprave Đuro Đaković Grupe Marko Bogdanović je 30. listopada prošle godine podnio ostavku.

Đuro Đaković Grupa dobila je novu Upravu, objavljeno je danas (utorak) na službenoj internetskoj stranici slavonskobrodske grupacije. Novi predsjednik Uprave je Hrvoje Kekez, koji je imenovan na mandat od šest mjeseci, odnosno do 7. srpnja ove godine. Uz njega, upravu grupacije činit će još i Slaven Posavac kao član.

Inače, bivši predsjednik uprave Đuro Đaković Grupe Marko Bogdanović je 30. listopada prošle godine podnio ostavku.
U obrazloženju ostavke Bogdanović je istaknuo kako se grupacija nalazi u nezavidnoj situaciji usljed dva ključna problema - nemogućnosti financijskog praćenja proizvodnje vagona za izvoz i nedostatka vlastitog kapitala.

Naveo je i da smatra kako, unatoč naporima Uprave i ostvarenom napretku u poslovnim rezultatima, daljnje poboljšanje nije moguće bez provođenja cjelovitog financijskog restrukturiranja s naglaskom na jačanje kapitala grupacije.

Podsjetimo, sredinom prosinca izabrana je i nova uprava tvrtke ĐĐ Specijalna vozila koja je mandat također dobila na šest mjeseci, a čine je predsjednik Danijel Marić te članovi Goran Matanić i Mato Kokanović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije