Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Grawe doniralo 50.000 kuna dječjem odjelu KBC-a Osijek

Grawe
Foto: VL FOTO
14.11.2013.
u 15:11

Osiguranje je donacijom obilježilo 20 godina rada na hrvatskom tržištu i preuređenje zgrade podružnice u Osijeku

Povodom preuređenja zgrade podružnice u Osijeku i proslave 20 godina poslovanja na hrvatskom tržištu osiguranja, Grawe Hrvatska uručilo je donaciju u vrijednosti 50.000 kuna za obnovu dječjeg odjela KBC-a Osijek.

Na službenom otvorenju nove podružnice prisustvovali su zamjenik župana Osječko-baranjske županije Dragan Vulin, dogradonačelnik grada Osijeka Denis Ambruš i pročelnica KBC-a Osijek Silvija Pušeljić.

- Društveno odgovorno poslovanje važan je dio poslovanja svake kompanije koja na tržištu želi ostvarivati pozitivne rezultate, ne samo za sebe, već i za pojedince koji rade u kompaniji, ali i pojedince koji žive u zajednici u kojoj kompanija djeluje. Stoga je ova donacija logičan slijed svih dosadašnjih aktivnosti društveno odgovornog poslovanja koje Grawe Hrvatska provodi od samih početaka poslovanja na hrvatskom tržištu osiguranja - komentirala je Nataša Kapetanović, članica uprave Grawea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije