Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENDOVI

Novi trend dobre zarade? Analitičar: Ovo voće je zeleno zlato!

tost s avokadom
Foto: Thinkstock
1/3
23.05.2018.
u 10:08

Širenju avokada doprinosi i njegova popularnost na Instagramu i među influencerima koje mnogi prate.

Čini se kako bi ljubav milenijalaca prema avokadu mogla pokrenuti nove trendove na kojima bi mnogi mogli dobro zaraditi.

Burzovni analitičar, i jedan od suosnivača društvene mreže SotckTwits, Howard Lindzon tvrdi kako je avokado - zeleno zlato!

Naime, dionice tvrtke Calavo Growers, kompanije koja prodaje avokado, trenutno vrijede oko 97 dolara i bilježe veliki rast u odnosu na prošlu godinu.

- Obožavam ovo.. Bitcoin je digitalno zlato, a avokado je zeleno zlato - objavio je Lindzon na Twitteru.

Matthew Timpane smatra da se zamah i relativna snaga smanjuju, no da je vrijednost tvrtke 'još uvijek u porastu'. Tvrtka je lider na tržištu avokada s jakom zaradom i prihodima, dodaje, prenosi MarketWatch.

Važno je napomenuti i kako kineska srednja klasa sve više otkriva avokado koji se širi na to veliko tržište. Širenju avokada doprinosi i njegova popularnost na Instagramu i među influencerima koje mnogi prate.

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:05 23.05.2018.

Baš lijep izraz influenceri, pravi hrvatski pravopisni izraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije