Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSI U DINI

"Britanski" fond dao ponudu za Dinu-Petrokemiju

Dina-Petrokemija
Foto: Pero Lovrović/VLM/PIXSELL
18.01.2014.
u 16:44

Direktor Dine Fabio Giacometti i predstečajni upravitelj Mladen Janiška potvrdili su da je iza ponude ruski kapital, potencijalno zainteresiran i za LNG terminal

Dinu-Petrokemiju iz Omišlja kupuje britanski Devon fond ruskih vlasnika koji je, prenosi Novi list, predao ponudu za preuzimanje dugovanja, dokapitalizaciju te pokretanje i širenje proizvodnje.

Direktor Dine Fabio Giacometti i predstečajni upravitelj Mladen Janiška potvrdili su da je iza ponude ruski kapital, potencijalno zainteresiran i za LNG terminal.

Fond je registriran u Velikoj Britaniji, no kapital i sirovine dolaze iz Kazahstana. Izrazili su interes za višestruko povećanje proizvodnje ulaganjima u postojeće kapacitete i izgradnjom novih.

Komentara 1

BV
Bijela Vrana
12:50 20.01.2014.

ha,ha,hahaaha ruski devon fond iz londona sa kapitalom iz kazahstana ,lol ... a kaj je sa onim turcima i onih 5 miljunceka ... popapala maca ... slavko zaboravio hahhhaha, podigao tuzbu na sudu? ... kojem ono ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije