Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priča o uspjehu

Biznis pokrenuli iz podruma, sada se šire na EU - i zapošljavaju!

Posao
Goran Stanzl/PIXSELL
16.01.2013.
u 18:58

U portfelju klijenata tvrtke su Henkel, Persil, Bref, a planiraju širenje na tržište Europske unije.

"Nek' se pripreme na krvav rad, nespavanje i neviđanje bližnjih. Nagrada je neprocjenjiv osjećaj uspjeha nakon dobro odrađenog posla i zadovoljan osmijeh klijenata", poručuje Marko Blažević, direktor agencije za marketinške komunikacije i dizajn 3u1 Media u razgovoru za Poslovni dnevnik.

Blažević je dokazao da se unatoč krizi može uspješno razvijati poslovanje, ali i ostvariti zavidan rast, piše list. 

Njegova je tvrtka sa 150.000 kuna prihoda, koliko je ostvareno 2011. godine, lani svoj promet uspjela povećati na više od 800.000 kuna, dok ove godine žele doseći milijun. Trudom i upornošću u nekoliko godina stvorili su zavidan portfelj klijenata kao što su Henkel, Persil ili Helf, a među nekim od projekata kojima se mogu pohvaliti su i izrada vizualnog identiteta za Pravosudnu akademiju, kampanja "Muškarci ne plaču" za polikliniku Moderna dijagnostika te kampanja za polikliniku Bilic vision.

No tu nikako ne staju te planiraju širenje na tržište EU.

Uložili su u prostor i opremu. "Krenuli smo iz podruma, a sada uređujemo prostor na više od 100 kvadrata", kaže. Osim toga, zaposlili su i nove ljude, a ove godine planiraju zaposliti još dvoje.

 Imate li šanse za posao doznajte ovdje: Krenuli iz podruma, a već im je nakon dvije godine Hrvatska premala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije