Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

AKD na konferenciji Smart City

AKD-ova direktorica prodaje Adela Jelinek Bišćan sudjelovala je u Osijeku na Smart City konferenciji u okviru panela Elektroničko uredsko poslovanje 2023. Događanje je okupilo ključne dionike digitalnog razvoja iz Hrvatske i Europe.
05. srpnja 2022. u 09:06 1264 prikaza
AKD

Razgovaralo se o primjeni propisa za digitalnu transformaciju državne i javne uprave te o planovima, projektima i inovativnim pristupima koja pridonose javnom poslovanju, a AKD je istaknut kao najznačajnija tvrtka na području digitalizacije usluga javne uprave u Republici Hrvatskoj, s velikim brojem uspješno provedenih nacionalnih i međunarodnih projekata, kao i dugogodišnjim iskustvom i kompetencijama u području digitalnih identiteta i sigurnosti.

Jelinek Bišćan je istaknula važnost platforme za e/m-Potpis i e/m-Pečat koju je uspostavio AKD, te pozvala tijela državne i javne uprave da se priključe na platformu i osiguraju građanima jednostavniju elektroničku komunikaciju i usluge koje će moći obavljati bez ograničenja radnog vremena šaltera iz vlastitog doma ili s mobilnih uređaja.

Građane je pozvala da besplatno aktiviraju svoje osobne iskaznice i mobilnu aplikaciju za autentifikaciju i potpisivanje - Certiliju.

Više na www.certilia.com

POZITIVNI DOJMOVI
Srpkinja ispričala svoja iskustva sa sezone u Hrvatskoj: 'Najniža plaća iznosi 800 eura. Dobijete i božićnicu'
Havaianas Brasil Logo
PROMO
Havaianasice s kojima ne možete pogriješiti