Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proboj u hotelijerst

Agrokor sudjeluje u stvaranju novog hotelskog lanca

karizma
Press foto
08.05.2013.
u 14:47

Jedan od najjačih svjetskih turističkih igrača TUI Travel, Koncern Agrokor i Karisma Hotels&Resorts u ovim trenucima potpisuju povijesni ugovor o strateškom partnerstvu .

Kako je Poslovni.hr jutros najavio, u dubrovačkoj palači Sponza danas je svečano potpisan ugovor o suradnji između triju tvrki hrvatskog Agrokora, hotelske grupacije Karisma Hotels Adriatic i TUI Travela s ciljem stvaranja novog hotelskog lanca i povećanjem broja turista u jadranskoj regiji.

Povezivanje istaknutih globalnih turističkih kompanija s Agrokorom d.d. ima za cilj stvaranje novih vrijednosti u hrvatskom turizmu, otvaranje novih tržišta i stvaranje jedinstvene hotelske kolekcije s prepoznatljivim brendovima koji još nisu prisutni na području regije. Interes ulaganja KHA odnosi se na područje Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, rečeno je prilikom potpisivanja sporazuma. Više pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije